#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu adamın kurtardıgı macların haddi hesabı yok siz burda atıp tutuyorsunuz. Karius denılen adam dunya yıldızı bir kaleci oda hata yapabiliyor. Herkes hata yapar dün yedigi gol gercekten sanssızlıktı ordan kimse o oyuncunun orda oyle havaya dikecegini aklından bile geciremezdi. Bırakın sallamayıda dogru elemanları eleştirin.

karius mu dünya mı yıldızı mı

karius mu dünya mı yıldızı mı

Karius Gibiler Casillas bile 6 yemişligi var oda el clasicoda yani demek istedigim her kaleci hata yapar. Millet kendince atıp tutuyor. Muslera gitsinde sacma sapan bir kaleci alalım bizim millete mustahak.

Kale hata yapmaya cok musait bir posisyon. Bir adımın bile yanlıs olsa biter yersin golu.

Dün akşam yediği golü yakıştıramadım Muslera’ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yolun sonu geliyor.Bir değil iki değil yeter artık kardeşim.Sen yıllık 4 milyon euro para alıyorsan o golleri yemeyeceksin.Hâlâ akıllanmıyor.En sonunda millete kafayı yedirecek.

Ünal Aysalı yediniz
Wesley Sneijderi yediniz
Meloyu yediniz
Muslerayi yedirmeyiz!!!! /s

ordan gol atabileceğine kendi takımı bile inanmadı 10 saniye sonra sevindiler. kimse öyle bir bir vuruşu beklemiyordu.

Muslera nın hemen her macta abuk subuk hareketleri oluyor ve bunlardan bazıları golle neticeleniyor.

Daha gecen hafta Goztepe macında rakip forveti calımla ekarte edeyim derken az daha kalemizde golu goruyorduk.

Muslera zamanında bize mac da kazandırdı, kabul... Ama aldığı parayı hiç mi hiç haketmiyor. Aldığı para dünyanın en çok kazanan ilk 5-10 kalecisinden biri, ama yediği gol asgari ücretle oynayan amatör küme kalecisinin yiyeceği cinsten.

Sene sonunda vedalasmalıyız.

Ismaıl oynasa ne değişirdi bu maçta

Bu işten çok anlıyormuşsun gibi her konunun altına gelip büyük büyük laflar etmekten sıkılmadın mı Ercan? Flood yapma, yorumunu yap geç. Her sayfada insanlar senin 5-10 tane boş beleş yorumunu görmek zorunda değil!

Futboldan ve futbolcudan ne kadar anladığın Marcao’nun Chaves’te son maçını izlerken yaptığın yorumla ortaya koymuştun aslında

Bu adam olursa bende birşey bilmiyorum

Galatasaray Düşmanlarının .........

Evet birşey bilmiyorsun bari çok biliyormuş gibi üst perdeden konuşma.

Muslera kadar gol yiyip, 4 milyon euro net kazanan kac kaleci var dunyada? Ismail daha fazla gol yiyemez orasi kesin. Savunman iyi oldumu 1 milyonluk kalecilerde gol yemiyo.

Top 3 günde kaleye gelmiş kimse burda muslerayı savunmasın bu gol bal gibi ona yazar bir cok arkadaşın dedigi gibi topu oyuna sokmasda berbat insanı cıldırtıyo

Yediği gol neyse de; o topu oyuna sokma olayı beni benden alıyor

Takımın üç büyük problemi ;
-taç atışları
-korner ön direk
-Muslera kale vuruşları

Bu işten çok anlıyormuşsun gibi her konunun altına gelip büyük büyük laflar etmekten sıkılmadın mı Ercan? Flood yapma, yorumunu yap geç. Her sayfada insanlar senin 5-10 tane boş beleş yorumunu görmek zorunda değil!

Futboldan ve futbolcudan ne kadar anladığın Marcao’nun Chaves’te son maçını izlerken yaptığın yorumla ortaya koymuştun aslında

Evet birşey bilmiyorsun bari çok biliyormuş gibi üst perdeden konuşma.
Sen kimsin ki gelmiş ahkam kesiyorsun değerli bulmuyor sun engelle geç laf ebeliği yapma
Senin hakkında kişisel yorum yaparsam gelip cevap verirsin
Sanami soracağım neyi begenip begenmeyecegimi

Sen kimsin ki gelmiş ahkam kesiyorsun değerli bulmuyor sun engelle geç laf ebeliği yapma
Senin hakkında kişisel yorum yaparsam gelip cevap verirsin
Sanami soracağım neyi begenip begenmeyecegimi

Kendi ağzınla bir bok bilmediğini söylediğin mesajı ilettim Ercan azıcık sakin ol. Futboldan ne kadar anladığını hatırlattım sadece.

Bir maçla üstelik adamın takımdan ayrıldığı son maçını izlemekle adam hakkında bu kadar net yorum yapılamayacağını anlamadığın gibi, kupada keçiören, bolu maçlarında izlediğin bir kalecinin süper lig için yeterli olduğu konusunda bu kadar net konuşulmayacağını da bilmiyorsun ve şaşırtmıyorsun.

Kendi ağzınla bir bok bilmediğini söylediğin mesajı ilettim Ercan azıcık sakin ol. Futboldan ne kadar anladığını hatırlattım sadece.

Bir maçla üstelik adamın takımdan ayrıldığı son maçını izlemekle adam hakkında bu kadar net yorum yapılamayacağını anlamadığın gibi, kupada keçiören, bolu maçlarında izlediğin bir kalecinin süper lig için yeterli olduğu konusunda bu kadar net konuşulmayacağını da bilmiyorsun ve şaşırtmıyorsun.
Benim söylediğim konu belli İsmail olsa ne değişirdi bu maçta
Ben kimse hakkında kişisel yorum yapmam sende yapmam
MarcAo konusunda defosu olduğu konularda haklıyım oyun kuruculuğuna sertliğine lafimyok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt