#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim söylediğim konu belli İsmail olsa ne değişirdi bu maçta
Ben kimse hakkında kişisel yorum yapmam sende yapmam
MarcAo konusunda defosu olduğu konularda haklıyım oyun kuruculuğuna sertliğine lafimyok

Hiç kıvırma Ercan. Eksileri, Artılarını sayma değil bu olay

“Bu adam olursa ben birşey bilmiyorum” dedin mi demedin mi? Kabul ediyor musun birşey bilmediğini?

Muslera’ya gelene kadar 8 tane boş boş dolaşan kişi vardı sahada.Bu kadar baskı yersen Neuer olsa hata yapar.Topu oyuna iyi sokamıyor bu konuda katılıyorum.

Muslera’ya gelene kadar 8 tane boş boş dolaşan kişi vardı sahada.Bu kadar baskı yersen Neuer olsa hata yapar.Topu oyuna iyi sokamıyor bu konuda katılıyorum.

Şu bahanelerden ne zaman vazgeçeceksiniz yaw. Yok önündekiler böyle rakip şöyle. Musleranın hiç bir sorunu yok her zaman hatası başkanın.

Kaptan olduğundan beri sacmaliyor iyice aslanım pazuband ağır geliyorsa bırak...

Bazilarinin icinden cikaramadigi hirs var bu kisiler yillardir sabit.

-Drogba
-Melo
-Sneijder
-Telles
-Bruma
Bu adamlar ne hırs soktuysa size bir turlu içinizden atamadınız.

Bu adam daha gecen hafta o zeminde dunyanin en iyi kalecilerinin yiyecegi golu cikarip sana 3 puan getirdiyse susmayida bilmeniz gerekir.
Tüketim çılgınlığınız had safhada artık.
Adama küfür eden ağzı bozuk herifler o halde bu adamin kazandirdigi maclardan sonra sevinmezsiniz umarım.

Hiç kıvırma Ercan. Eksileri, Artılarını sayma değil bu olay

“Bu adam olursa ben birşey bilmiyorum” dedin mi demedin mi? Kabul ediyor musun birşey bilmediğini?
Olmuş mu o adam neye göre olmuş
Ben kvirmam kıvıracak bir durum yok ne fazla dedigimim tersi çıkar
Senin bu konu üzerinden başka konular hakkında tartışma çıkarma caban niye
İyi çıkarsa ekime kadar çıkmazsa kasima kadar bu kadar basit

Bir futbol sever olarak takimdaki herkes gonderilebilir benim icin sorun yok zaten bu isin elbet bir sonu olacak 6 senedir kalemizi korumus, kalesini gole kapatmis, net 2 sampiyonlukta en buyuk pay sahibi olan adamlardan biri olan oyuncumuza edepsizlik yapmamak gerekir.

Yalniz daha iyisi gelecek diye mondragondan sonra dustugumuz duruma dusmeyelim. Kaleci bakilacaksa fransadan kovalanabilir ama eli duzgun kaleciler artik 30 milyondan basliyor onu da dusunmek gerekir.

Bir futbol sever olarak takimdaki herkes gonderilebilir benim icin sorun yok zaten bu isin elbet bir sonu olacak 6 senedir kalemizi korumus, kalesini gole kapatmis, net 2 sampiyonlukta en buyuk pay sahibi olan adamlardan biri olan oyuncumuza edepsizlik yapmamak gerekir.

Yalniz daha iyisi gelecek diye mondragondan sonra dustugumuz duruma dusmeyelim. Kaleci bakilacaksa fransadan kovalanabilir ama eli duzgun kaleciler artik 30 milyondan basliyor onu da dusunmek gerekir.
Düzgün ayrılmayı öğrenmek gerekir oyuncu salmaya başlayınca güzelce ayrılmak lazım

Schalke akhisar bu mac daha hatirlamadigim bu sene yaktigi kacinci mac oldu. Kendine ceki duzen versin maasini indirsin kalsin yoksa gidebilir. Dunyada baska kimse bu paralari vermez kendisine.

Düzgün ayrılmayı öğrenmek gerekir oyuncu salmaya başlayınca güzelce ayrılmak lazım
Aynen benim mentaliteme gore 3 seneden sonra net sıçış başlıyor. 3 sene etinden sütünden yararlanıp parlatıp yaşı daha gencken birilerine yapıştırmak kulüp olarak futbolcu yasam döngümüz bu olmalı.

Zirvelere oynayan büyük kulüp olmadığımıza göre ronaldo performansi gosterecek 8-10 sene surekli form yukseltecek oyuncu sahibi olma ihtimalimiz yok.
O yüzden scout-scout-scout
26 yasında gelen yetenekli oyuncunun maksimumu sensin, 21 yasinda gelen yetenekli oyuncunun maksimumu 2 level üst kuluplerdir 2 sene kendini parcalar sende yenisini bulur deli paralar kazanırsın.

Konu yediği gol değil de, topu oyuna sokmada inanılmaz vasat. 1 dakika sürüyor pas atması, uzaklaştırması gereken yerde ortasahaya pas atıyor felan.. En son ne zaman penaltı çıkardı hatırlamıyorum bile, artık penaltı olduğunda kesin gol gözüyle bakıyorum.

Yıllık 4.5 m veriyoruz. Artık herkes uyanmalı, bebek yüzlü diye laf söyleyen yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt