#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım izliyorsundur Mert Günok'u. Senin ceyregin kadar kazaniyor ama sen onun ceyregi kadar degilsin be kaptan. Cok yaktin canimizi bu sene cok.

Dra1IOMWkAIK75f
Dra1HLBWkAEMecp

cl ve lig umutlarımızı bitiren hareketler

Sene sonu helalleşip yolları ayıralım. Yerin ayrı bizde bırak öyle kalsın reis

Geçen sene FT'in gelmesiyle toparlamıştı ve iyi oynadığı maçlar olmuştu lakin bu sene yine ağır sıçıyor.

Topu elinden kaçırdığı bi pozisyon vardı hiç şaşırtmadı beni. Çok uzun zamandır güven vermiyor bana.
Hani 1 sezonda kaleciler bunun gibi hatalar yapar illa ama sıyısı 2-3'ü geçmez. Muslera bu kotayı şimdiden doldurdu, geçti bile.
Her topa çıkışında filan aha şimdi bi mallık yapacak dedirten kaleciden bi bok olmaz. Bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımların 11'inde bi maç 8-9'luk, bi maç 5-6'lık maç oynayan oyuncu olamaz, olmamalı. Hele hele mevzu kale ise bunun bedeli ağır olur.

2.5 sene daha bizimle beyler kendinizi kandırmayın, avrupadaki hiçbir kulübe gitmez çünkü orada bir de vergi olayı var bizde kazandığını kazanabilmesi için senelik 7 milyon euro falan vermeleri lazım, anca çin veya arap kulüpleri verebilir bu paraları onlar da kaleciye bu kadar para vermez.

Kontrat detaylarını hatırlatayım, 3 milyon 575 bin euro sabit ücret + maç başına 20k euro ( senelik 700 bin euro falan ediyor) bir de diğer küçük bonuslar var onları hesaba katmazsak 4 milyon 300 bin euro gibi bir rakam kazanıyor senelik.

Yeryüzünde bizim kadar gerizekalı bir kulüp yoktur heralde, şu rakamların açıklaması yok. Yabancı sınırı olur, kalecin Türk ve iyidir bu paraları vermeyi düşünebilirsin bir ihtimal, böyle bir durumda yok sanki dünyada kaleci yok anasını satayım.

ergen fanları tarafından şişirile şişirile patladı artık. 2.5 senedir bas bas bağırıyorum ama daha yeni anlayanlar olmaya başladı.

Futbolda romantizm her zaman kaybeder. Tek savunma mekanizması 2015'te şampiyon yaptı len olan fanları gün geçtikçe rezil oluyor..

Böyle yaparak Nando'dan nefret etmeye yol açıyorlar ama farkında değiller. Nasıl ki Sneijder ile doğru zamanda ayrıldıysak sene sonu Nando'dan da bir şekilde ayrılmamız lazım.

Yerine kimi bulacağız? Diye soruyorsanız onu da teknik heyet düşünsün. İlla isim söyle deniyorsa "Etrit Berisha" diyorum.

merak ettigim sey onde olmasi degil. topu sag elle cikarmaya calismasi. sol elle ziplasa o topu tutardi. ne yazikki kotu gol yedi

gecen haftada yedirecekti olmadi.
basaksehir macindada bana gore yenmeyecek golu yedi.

kendisini severim ama sovdum dun kendisine. belki kotu halimizle yine maci 1-0 bitirebilirdik

tek suc musleranin degil tabiki. orta sahamizda mal gibi oynadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt