#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ndiaye ile Fernando'nun zirve performansı,Belhanda'nın zirve performansından iyidir.

Belhanda'nın iyi oynadığı 4 maçlık seri var.Fb,Schalke,Kayseri ve Sivas.Fb maçında da oturarak iyi oyununun içine etti.Onun dışında bu sezon bir şey yapmadı.

Mesela bu orta sahada hücuma en yakın isim kim?Belhanda.Buna rağmen golü yok.İlk isabetli şutunu dün çekmiş.Fernando'sundan Maicon'una Serdar'ından Ndiaye'sine aşağı yukarı herkesin golü var.Bu herifin niye yok?10 milyon verdiğimiz adam 1 tane maç alamadı nasıl orta sahanın en iyisi oluyor?

Vallahi billahı gına geldi. Duygusallığı bırakın. Düzenli olarak ''KÖTÜ,REZİL'' oynayan kişinin kredisi de sevgisi de anında biter, herkes içinde öyle olmalı. Çine katara 3-5m a bakmadan yollayıp. Gelişime açık bir kaleci almalıyız. Az kaldı yakında Çipe nin 1. kaleci olmasını isteyeceğim.

Seni severim Muslera ama artık sen o eski formundan uzaksın be kardeşim. Dünkü golü o eski Muslera yemezdi sanki.

Sehic'i falan mı alsak acaba baya iyi kaleci Muslera büyük düşüşte.

Senin icinden disindan gecip Hayatini sorgularim bos yapma simdi. Bir daha da hakarete baslarsan Lafin babasini yersin

Dayak atmak olarak mi diyorsun, oyleyse forum populasyonunun yuzde sekseninden dayak yiyecegim garantidir zaten ovunulecek bir sey yok.

Ha zeka olarak diyorsan imkani yok Musapcim kendini bosuna zorlama gerek de yok zaten kendi sikletinde kal.

Sen benim agzima yalandan laf tikayinca, futbol bilgisizi yapinca, kucuk beyinli yapinca iyi ben sana hiyar diyince kotu mu? Hiyarlik yapana hiyar derim.

Ndiaye ile Fernando'nun zirve performansı,Belhanda'nın zirve performansından iyidir.

Belhanda'nın iyi oynadığı 4 maçlık seri var.Fb,Schalke,Kayseri ve Sivas.Fb maçında da oturarak iyi oyununun içine etti.Onun dışında bu sezon bir şey yapmadı.

Mesela bu orta sahada hücuma en yakın isim kim?Belhanda.Buna rağmen golü yok.İlk isabetli şutunu dün çekmiş.Fernando'sundan Maicon'una Serdar'ından Ndiaye'sine aşağı yukarı herkesin golü var.Bu herifin niye yok?10 milyon verdiğimiz adam 1 tane maç alamadı nasıl orta sahanın en iyisi oluyor?
Luka Modric
15/16 45 maç 3 gol 4 asist
16/17 41 maç 1 gool 5 asist
17/18 46 maç 2 gol 8 asist
18/19 30 maç 3 gol 4 asist.
Real Madrid de Modricin rolü neyse Belhanda da burada aynı rolü oynuyor. 8 numara ve aradakı pas bağlantılarını yapıyor. Yapmadığı maçlarda rezil oluyoruz zaten. Oynadığı maçlarda 2.6 gol ortalamamız var. Oynamadığı maçlarda 1.0 gol ortalamamız var. Sen 10 numara dan sadece gol bekliyorsun. Lütfen 1970 lere git. Ya da en erken 2000 yılına gidebilirsin. Artık öyle bir oyun yok. Golü genelde öndeki 3 lü atar. Nadiren çok gol atan orta saha bulunur. Artık buna da bir kulp bulursan yuh diyeceğim.

Dayak atmak olarak mi diyorsun, oyleyse forum populasyonunun yuzde sekseninden dayak yiyecegim garantidir zaten ovunulecek bir sey yok.

Ha zeka olarak diyorsan imkani yok Musapcim kendini bosuna zorlama gerek de yok zaten kendi sikletinde kal.

Sen benim agzima yalandan laf tikayinca, futbol bilgisizi yapinca, kucuk beyinli yapinca iyi ben sana hiyar diyince kotu mu? Hiyarlik yapana hiyar derim.
Kendi sikletimde kaldigimdan dolayi senin seviyene inmek istemem ayri konu.

Belhanda konusunda seninle bosuna o kadar kavga etmedim Lesh seviciligi yaptigindan dolayi. Adama kac kere orgazm oldun bos yapma

Ndiaye'nin zirvesi daha iyi ama o zirveyi cok nadiren goruyor ve genelde o zirveye cok uzak

Fernando'nun zirvesi zaten en yukarida ama bu zirveyi en son 1 sene once gorduk

Zirveleri karsilastirmak dogru degil aggregate performansa bakmak dogru sonucta lig bir maraton

Luka Modric
Real Madrid de Modricin rolü neyse Belhanda da burada aynı rolü oynuyor. 8 numara ve aradakı pas bağlantılarını yapıyor. Yapmadığı maçlarda rezil oluyoruz zaten. Oynadığı maçlarda 2.6 gol ortalamamız var. Oynamadığı maçlarda 1.0 gol ortalamamız var. Sen 10 numara dan sadece gol bekliyorsun. Lütfen 1970 lere git. Ya da en erken 2000 yılına gidebilirsin. Artık öyle bir oyun yok. Golü genelde öndeki 3 lü atar. Nadiren çok gol atan orta saha bulunur. Artık buna da bir kulp bulursan yuh diyeceğim.
Tamam da belhanda bunlari da beceremiyor. Dun iki tane isabetli adam akilli pas yapti.
Belhanda ilk devre de en az kosanlardan di, total olarak bakmadim. Pres yapmadi, top kapmadi, bir halt yemedi.

Tamam da belhanda bunlari da beceremiyor. Dun iki tane isabetli adam akilli pas yapti.
Belhanda ilk devre de en az kosanlardan di, total olarak bakmadim. Pres yapmadi, top kapmadi, bir halt yemedi.
Dün 2 kilit pas yaptı evet Geri kalan hiç kimsenin öne kilit pası yok ama o nasıl olacak. Pozisyon yaratıyorsak. Ya onyekuru adam geçiyor. Ya belhanda pas atıyor. 4-5 maçta 1 de ndiaye ile fernando birşeyler yapıyor.

Luka Modric

Iyi diyon hos diyon da modric mac basina 28 top kaybiyla oynamiyor. Belhanda 3 pozisyon yaratiyorsa 33 pozisyon hic ediyor.

Bakalım gö*e ne zaman gö* demeyi öğreneceğiz.

Daha kaç maç bizi yakması gerekecek acaba şu leş performansına kılıf uydurmamak için gerçekten merak ediyorum.

Hayır neyini tartışıyorsunuz bu kadar anlamıyorum ki. Kötü kötüdür, iyi iyidir. Bu kadar basit. Nereye kadar kılıf uyduracaksınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt