#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim ama dedigimi nerden gordun? Oynasin nerede dedim? Yoksa Yedege cekilip ismail mi oynasin diyorum kac mactir? Ah be oglum...

Yanlis anlamisim o zaman eger sen de 1) Kova gitmeli 2) Cipe oynamali diyorsan ayni saftayiz akhisar maci yuzunden barut ficisi gibiydim bu yolda kalbini kirdiysam ozur dilerim

Yanlis anlamisim o zaman eger sen de 1) Kova gitmeli 2) Cipe oynamali diyorsan ayni saftayiz akhisar maci yuzunden barut ficisi gibiydim bu yolda kalbini kirdiysam ozur dilerim
Yahu ne zamandir dedim İsmail Oynaip Nando ya iyi bir uyari cekilip, sene sonu Maasini indirmezse( kontrat uzuyor boyle durumlarda) girmeli diye

Belhandanin 8 numara oldugu sıcmıgını özümsediniz ve modricle, iniestayla falan kiyasliyorsunuz ha iyiymis. Bence direk 5 numara kabul edip busquetsle mehmet topalla falan kiyaslayin diyecem de topal gecen hafta gol atti yaw. O da olmuyor. Neyse en iyisi sadece busquetsle karsilastirin.

Musleraya gelirsek 2.5 sene daha cekemem ben bu adami. Kim imzaladi ulan bu sozlesmeyi bu kadar uzun? Sezon sonunda anlasilip sozlesmesi eline verilsin. Kale de eski göz agrimiz dragowski beye emanet edilsin.

Sezon sonu yollar ayrılırsa zerre üzülmem. Bıktım her maç saçma hatalarından.

Bir de vefasız diyorlar.

15-16 sezonu rezil oynadı sineye çektik
16-17 sezonu rezil oynadı sineye cektik.
17-18 sezonu rezil oynadı sineye çektik.
18-19 sezonu artık tüm kadro degismisken taraftarın gözüne çok bakıyor ne yapacagiz 14-15 sezonu için sirtimizda mi taşıyacağiz?

Golde kesinlikle hatali

Zaten hatali gol yiyecegini sinyalini vermisti elinden kacirdigi topta,hic yakismiyor böyle hatalar

Kritik maclarda bu tarz hatalari toparlamak hic kolay olmuyor

sözleşmeyi uzatırken dursun zamanı ne kadar kalmıştı bitmesine. 2011 yazı geldi 5 senelik imzaladık sonra tekrar dursun zamanı imzaladık şuanda geçerli olan sözleşme o sanırsam

dursun taraftar gazına gelip sağlam sözleşme yapmış. 2021 sezonu sonunda bitiyor sözleşmesi yani 2.5 yıl daha sözleşmesi var :/

sözleşmeyi uzatırken dursun zamanı ne kadar kalmıştı bitmesine. 2011 yazı geldi 5 senelik imzaladık sonra tekrar dursun zamanı imzaladık şuanda geçerli olan sözleşme o sanırsam

dursun taraftar gazına gelip sağlam sözleşme yapmış. 2021 sezonu sonunda bitiyor sözleşmesi yani 2.5 yıl daha sözleşmesi var :/
ilk uzatılma ünal aysal zamanı haziran 2014. 2 sezon kalmışken sözleşme +2yıl eklenip yıllık ücreti artırılmış muslera'nın

Muslera'nın sözleşmesi uzatıldı

2. uzatılma mayıs 2017 dursun özbek zamanı. o sezon taraftar baskı yapmıştı 1 sezon kalmışken sezon sonu gidebilecekken yıllık ücreti aynı tutulup sözleşme +3 yıl uzatılmış.

Galatasaray Fernando Muslera'nın sözleşmesini 3 yıl uzattı

Bu çöpten acil kurtulmamız lazim yabancı sınırı felan gelirse ki gelicek büyük ihtimal ilk 11 de 8 yabancı olacak sınır 3 türk e ihtiyaç var postala bunu anadolu da çok iyi kaleciler çıkmaya başladı al birini ismail çipe ile rekabet etsinler

Sahada hava atıp, takımın ağası gibi davranmaya devam ettikçe daha çok hatalı gol yer bu. Gevşeklikte zirve

4-nolu-kova.jpg

Topu atmak istemiyo korkusundan.takim geride olsun önemli değil onun için topu alıyor sağa dönüyor işaretler yapiyo sola dönüp konuşuyor elinde sektiriyo takıma sakin işareti yapıyor.takimin tüm büyük takım refleksini öldüren bu adam. Gerideyiz top buna geliyo büyük takım kalecisi gibi hızlıca baslayiıp herkese kizacagi yerde herkesi geride olmaya alistiriyo sakinlestiriyo.rakip yerleşiyor sonrada maalesef atmak zorunda olduğu için atıyor ama attığı adamlar rakiplerin kucaginda olmuş oluyor..yada direk taça atıyor..takımın tamamıyla afyonu..refleksleri iyi küçük takımlarda süper iş yapar ama bu tavırlarıyla büyük takımda yapamaz ki teklifte yok sürekli milli olmasına rağmen.hele uzaktan yediği balon gollerin sayısını unuttuk konsantrasyon kaybı hat safhada son iki üç yıldır. 1.5 milyona oynasa ok ana maalesef takımın f/p de en kotu oyuncularından..ya toparlanarak ya da yolcu

Dogru yaw sadece bizi degil milli takimi da yakmisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt