#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuyruklu yıldızların geçişi gibi 5 yılda bir penaltı kurtarıyor.

musleranin tarihi gecti artik son maclarda bu apacik ortada, mütevazi, karakterli, iyi, adam gibi adam, tam bir beyefendi, ona lafimiz yok ama artik degisim vakti geldi, aldigi ücretde zaten cok asiri ucuk..

İlginç bir bilgi vereyim.. Daha önce bilenler elbette vardır ancak ben yeni gördüm. Kendisi Lazio'ya ilk geldiğinde henüz 21 yaşındaydı. Kendisi dışındaki tek kaleci ise 44 yaşındaki Ballotta imiş. Yani babası yaşındaki adam.

Muslera haliyle 1.kaleci olarak sezona başlamış ama üst üste hatalı goller yiyince 44 yaşındaki dede adeta AROG'taki Cuhara gibi eldivenleri alıp sezon sonuna kadar oynamış.. Artık golleri nasıl yediyse bilemiyorum.

Ballotta aynı zamanda Seriea tarihinin en yaşlı oyuncusu ünvanını sahip. Yanına yaklaşan bile yok. En yakın isim 42 yaşında Antonioli.

Muslera'ya dünyanın en iyi 3. kalecisi,5.kalecisi, 10.kalecisi gibi abartı ünvanı verenler yüzünden 44 yaşındaki adama forma kaptıran kişiye 36 yaşına kadar 4M civarı maaş vereceğiz..

İlginç bir bilgi vereyim.. Daha önce bilenler elbette vardır ancak ben yeni gördüm. Kendisi Lazio'ya ilk geldiğinde henüz 21 yaşındaydı. Kendisi dışındaki tek kaleci ise 44 yaşındaki Ballotta imiş. Yani babası yaşındaki adam.

Muslera haliyle 1.kaleci olarak sezona başlamış ama üst üste hatalı goller yiyince 44 yaşındaki dede adeta AROG'taki Cuhara gibi eldivenleri alıp sezon sonuna kadar oynamış.. Artık golleri nasıl yediyse bilemiyorum.

Ballotta aynı zamanda Seriea tarihinin en yaşlı oyuncusu ünvanını sahip. Yanına yaklaşan bile yok. En yakın isim 42 yaşında Antonioli.

Muslera'ya dünyanın en iyi 3. kalecisi,5.kalecisi, 10.kalecisi gibi abartı ünvanı verenler yüzünden 44 yaşındaki adama forma kaptıran kişiye 36 yaşına kadar 4M civarı maaş vereceğiz..
Kendisini bizde gelistirmis olamaz degil mi laziodan sonra? Copa america da DK (2010+2014) da bizde muazzam isler basarmis olamaz degil mi? Seviyorum boyle sacmaliklari

Kale öyle sürekli değişebileceğini bi bölge değil. 21 yaşındaki oyuncu tecrübesiyle şimdiki aynı değil. Hataları var tamam ama ligi düşünürsek zirvede olan bi kaleci. Rakipleri de fazlasıyla tedirgin ediyor. Normal bi son vuruş yapacak oyuncu karşısında a muslerayı görünce alternatif vuruslarda yöneliyor ve genelde de başarısız oluyor. Muslera iyidir muslera candır. Kariyerini sonlandirana kadar kalsin. Onun yerine alınacak kaleci min 3 isteyecek zaten. Maceraya gerek yok.
Daha iyi bi genc alıp yetistirmedigimiz sürece en son dokunulacak bölge.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendisini bizde gelistirmis olamaz degil mi laziodan sonra? Copa america da DK (2010+2014) da bizde muazzam isler basarmis olamaz degil mi? Seviyorum boyle sacmaliklari

evet Lazio'da geliştirdi ama bizde geliştiremedi, tam aksine geriledi. 25 yaşında zirvesindeyken bize gelip, üstüne CL'de çeyrek finaller vs. yaşayan adama eğer üst düzey kulüpler rahatlıkla teklif yapardı.. Şimdi bana yaptı falan deme çünkü eğer medyada yazdığı gibi United,Liverpool gibi takımlar teklif yapsa rahatlıkla alır bizden, kendimizi kandırmayalım.

Ancak kendisi de daha iyi takıma gidemeyeceğini bildiğinden emekli olana kadar dünyanın en çok kazanan 10 hatta belki 6-7 kalecisinden biri olacak.

Kötü kaleci hiç bir zaman demedim ama aşırı abartıldığını düşünüyorum. Bu maaşları,sevgiyi falan çok abartılı buluyorum. Daha iyisi bulunamaz mı? Bulunur. Leo Franco ve Zapata kötüydü evet ama De Sanctis bence gayet iyiydi. O dönem bonservisi alınsa rahatlıkla 4-5 sene götürürdü.

Beşiktaş beğen beğenme geçen sene CL Finali oynayan takımın kalecisini bizimkinin 3'te 1'i fiyatına oynatıyor. Bu sene aralarında bu kadar fark var mı sence?

evet Lazio'da geliştirdi ama bizde geliştiremedi, tam aksine geriledi. 25 yaşında zirvesindeyken bize gelip, üstüne CL'de çeyrek finaller vs. yaşayan adama eğer üst düzey kulüpler rahatlıkla teklif yapardı.. Şimdi bana yaptı falan deme çünkü eğer medyada yazdığı gibi United,Liverpool gibi takımlar teklif yapsa rahatlıkla alır bizden, kendimizi kandırmayalım.

Ancak kendisi de daha iyi takıma gidemeyeceğini bildiğinden emekli olana kadar dünyanın en çok kazanan 10 hatta belki 6-7 kalecisinden biri olacak.

Kötü kaleci hiç bir zaman demedim ama aşırı abartıldığını düşünüyorum. Bu maaşları,sevgiyi falan çok abartılı buluyorum. Daha iyisi bulunamaz mı? Bulunur. Leo Franco ve Zapata kötüydü evet ama De Sanctis bence gayet iyiydi. O dönem bonservisi alınsa rahatlıkla 4-5 sene götürürdü.

Beşiktaş beğen beğenme geçen sene CL Finali oynayan takımın kalecisini bizimkinin 3'te 1'i fiyatına oynatıyor. Bu sene aralarında bu kadar fark var mı sence?
Dünyada top5 falan abartı ama bizim seviyemiz için çok iyi kaleci olduğunu defalarca gösterdi. Maaşını konuşabilirsin, ne bileyim artık o kadar iyi değil yeni birisini almalıyız diyebilirsin ama Lazio'da 21 yaşındaki hali üzerinden bir şeyler anlatmaya çalışman komik..

Karius ne kadar aliyor belli mi? 2.5 alti degildir

Muslera antrenmanlarını sağlam yapıp kafasını sadece futbola verdiğinden muhteşem kaleci. Bence kaptanlık görevi kafasını karıştırıyor ama şu takımda kaptanlık verilebilecek başka adam da yok açıkcası o yüzden şampiyonluk modunu açmasını bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.

Dünyada top5 falan abartı ama bizim seviyemiz için çok iyi kaleci olduğunu defalarca gösterdi. Maaşını konuşabilirsin, ne bileyim artık o kadar iyi değil yeni birisini almalıyız diyebilirsin ama Lazio'da 21 yaşındaki hali üzerinden bir şeyler anlatmaya çalışman komik..

bu kalitesini vurgulamak içindi. Degea 19 yaşında AMadrid kalesini koruyordu. Buffon, Parma ile UEFA Kupası kazandı 20 yaşında. Casillas daha 18 yaşında Real Madrid kalesindeydi.. Courtuis 19 yaşında AMadrid ile UEFA kazandı vs..

Hepsi genç yaşta elit takımda oynuyordu. Elbette istisnalar olabiliyor buna lafım yok. Ancak 21 gibi bir yaşta 44 yaşındaki adama formayı kaptıracak kadar kötüysen bu sorgulanacak bir konudur..

Ben bunu vurguladım. Bizim kalitemizde olabilirdi ama 2 senedir bundan çok uzak. Benim derdim de bu. Yoksa karakterine,yaptıklarına asla lafım yok. Aynısını 2 sene önce Sneijder içinde demiştim. Görüldüğü gibi Avrupa'da büyük takıma gidemedi, Nice gibi takımda bile oynayamadı ve mecburen Katar'a son bir vurguna gitti. Ne yazık ki bizim insanımız övgünün de, eleştirinin de dozunu kaçırıyor..

Onyekuru gayet potansiyelli bir isim ama adama neler neler deniyor. Diagne daha 2 maç oynadı, binlerce kötü söz atıyorlar adamın postuna.

Adam formsuz diye kariyerini sorgulamaya başladılar

Abartmayı ne çok seviyorsunuz.

benim bildiğim 1.5 civarı alıyor. Liverpool'da aldığı maaşı alıyor zaten. 2m civarı da Liverpool'a kiralık ücreti verdiler.
1.5 a Turkiye ye hayatta gelmez o isi bir gecelim. 2+ Bonus minimum aliyordur.

Bir de opsiyonu ne kadar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt