#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezon bir ara bırakmalı falan dediydim halt etmişim, cincik gibi kaleci.

EFTj0vxXsAA0Ndm

En güvendiğim adamsın kaptan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaptanın maçta canı sıkılmış sanırım maç sonuna doğru Kruse’ye uçan tekme atmaya kalkıştı. Az kalsın yiyorduk

Sola 1 tane isabetli uzun topu var mi acaba?Son topta Kruse yerine akilli biri olsa zurnayi avuclamistik.Az daha bedavaya 3 pts gidiyordu.

Cikis dogru sonu faciaydi neredeyse

Bir de ayak altina kayan top. Baska da pek is düsmedi

Gerçekten Muslera geldiğinden beri ilk defa kaleden yana bu kadar korktum en formsuz olduğu dönemde bile yahu Muslera o diyorduk

Ama bu maç top orta sahayı geçtiği anda Muslera ya gelecek top diye korkuyordum resmen kale sanki boş gibiydi benim için her an bir hata yapıp gölü yedirecek diye ödüm koptu

Gerçekten Muslera geldiğinden beri ilk defa kaleden yana bu kadar korktum en formsuz olduğu dönemde bile yahu Muslera o diyorduk

Ama bu maç top orta sahayı geçtiği anda Muslera ya gelecek top diye korkuyordum resmen kale sanki boş gibiydi benim için her an bir hata yapıp gölü yedirecek diye ödüm koptu

renktaş inan söyleyeceğimi hakaret amaçlı olarak söylemiyorum ama siz kafayı yemişsiniz

yani maçı muslera hata yapsa da gelsem yazsam diye izliyorsunuz diye düşünüyorum

yalan yok belhoya da böyle yapanlar var muslera konusunda çok acayip kaçıyor şu şeyler

renktaş inan söyleyeceğimi hakaret amaçlı olarak söylemiyorum ama siz kafayı yemişsiniz

yani maçı muslera hata yapsa da gelsem yazsam diye izliyorsunuz diye düşünüyorum

yalan yok belhoya da böyle yapanlar var muslera konusunda çok acayip kaçıyor şu şeyler
Yok reis benim Muslera ile bir sıkıntım yok aynı şeyi canım ciğerim Feghouli hakkında da yazdım

Benim gözümde kalitesi çok yüksek adamların performansı da çok yüksek olması gerekiyor

Feghouli veya Muslera tutup da böyle performans vermemesi gerekiyor yahu korktum diyorum maç boyunca Muslera ya top gelecek diye

Yine klasik topu taca atma sendromu da devam ediyor

bu maçta performansını değerlendirmek açısından çok bir aksiyon olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt