- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Geçen sezon bir ara bırakmalı falan dediydim halt etmişim, cincik gibi kaleci.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Gerçekten Muslera geldiğinden beri ilk defa kaleden yana bu kadar korktum en formsuz olduğu dönemde bile yahu Muslera o diyorduk
Ama bu maç top orta sahayı geçtiği anda Muslera ya gelecek top diye korkuyordum resmen kale sanki boş gibiydi benim için her an bir hata yapıp gölü yedirecek diye ödüm koptu
Yok reis benim Muslera ile bir sıkıntım yok aynı şeyi canım ciğerim Feghouli hakkında da yazdımrenktaş inan söyleyeceğimi hakaret amaçlı olarak söylemiyorum ama siz kafayı yemişsiniz
yani maçı muslera hata yapsa da gelsem yazsam diye izliyorsunuz diye düşünüyorum
yalan yok belhoya da böyle yapanlar var muslera konusunda çok acayip kaçıyor şu şeyler
Gerçekten Muslera geldiğinden beri ilk defa kaleden yana bu kadar korktum en formsuz olduğu dönemde bile yahu Muslera o diyorduk
Ama bu maç top orta sahayı geçtiği anda Muslera ya gelecek top diye korkuyordum resmen kale sanki boş gibiydi benim için her an bir hata yapıp gölü yedirecek diye ödüm koptu
tudor gıtsın dıye elınden gelenı yapmıstın sımdıde beklıyoruz aslanım
Hatalı goller yedıgını ınkar mı ediyorsunBu çok ciddi bir iddia
Muslera maç sattı demişsin resmen
Bu çok ciddi bir iddia
Muslera maç sattı demişsin resmen