#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen Muslera'yi elestirelim! Saka bir yana Muslera yerine surekli baska kaleci isteyenler varya bir gelin anlatin bu macta kac gol yerdik? Hatta PSG macinda kac gol yerdik anlatsinlar biz de bilelim...

Bir de Muslera'sız çıksak maçlara bildiğin elek olmuştuk. Aklıma Muslera öncesi geliyor titriyorum.

Bu sene takımın ve hocanın mabadını kurtarmıştır.

Maaşına ben de dahil birçok kişi laf ediyor da o maaş olmasa bizde kalması için tek sebebi yok adamın..

Bu adamda nasıl bir yer tutma var la, mıknatıs gibi üstüne çekiyor topları acayip bir herif.

hep söylerim muslera yer tutmayı biraz kötü yapıp atlasa zıplasa müthiş kaleci görünür

adam o kadar kolay gösteriyor ki yaptığı işleri kıymeti bilinmiyor

Yerine armut biri olsa kume hattindaydik simdi.Neyse ki cok iyi basladi.

muslera iyi iş çıkardı ama rakip oyuncular da bazı pozisyonlarda çok kötü tercihler yaptılar.

Maaşına ben de dahil birçok kişi laf ediyor da o maaş olmasa bizde kalması için tek sebebi yok adamın..

Belhanda bonuslarla bizden yıllık 4 milyon euro alıyordu.

Selçuk bu yıla kadar 3 milyon euro aldı.

1 yıl lisansı çıkmayan evde oturan Kameni yıllık 2 milyon euroya oynadı.

Muslera'nın aldığı maaş ise 3.5 milyon euro artı puan başı 5 bin euro ligde 70 puan alsa en fazla 350 bin euro bonus alıyor toplasan 4 milyon euro bile yine etmiyor. Muslera bence maaşı en son konuşulacak adamdır

Allah seni eksik etmesi yoksa olacakları düşünemiyorum. Geçen sene ki fb haline düşmezsek bir şey bilmiyorum

hep söylerim muslera yer tutmayı biraz kötü yapıp atlasa zıplasa müthiş kaleci görünür

adam o kadar kolay gösteriyor ki yaptığı işleri kıymeti bilinmiyor

Kesinlikle öyle.

Buna bir örnek vereyim, Onur Kivrak. Adam en basit toplara bile sacmasapan fantazi atlayislar yapip pozisyonu oldugundan cok daha tehlikeli gösteriyordu.

Bizim efsanemiz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Aynı lafları Sneijder zamanı da duyuyorduk bizden gittikten sonra takım bulamadı dünya starımız

Muslera bizde aldığı parayı Avrupa'nın hiç bir yerinde alamaz

Galatasaray sensin

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt