#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamda olmasa her maç 3-5 tane yer yeniliriz yeminlen. Takımı ayakta tutan tek adam.

Formsuz başlasa son iki maçta 4-5'lik olabilirdik CL'de

Gokhan akkan yerine cuk diye oturur, maliyeti musleranin 1/5i,performansi aynı ve Türk. Daha ne olsun? Ustune gelen toplari güzel tutuyor ama yan toplarda sifir, ok atmaya devam etsin 😃 severim kendisini ama ayrilirsa üzülmem gokhan akkan gelecekse

Geçen sene ve bu sene yan toptan kaç gol yedik?

Ben geçen sene ligde hiç yemedik diye biliyorum
aynen yemedik

vurdurmuyoruz ki ligde luyindama gibi hayvanat var. artı bu sezon nzonzide katıldı ama ben böyle dedim diye 1-2 hafta içinde yeriz söyliyim

ayrıca yan toptan gol yemiyoruz ama bunu ofansif olarak duran top organizasyonunda kullanamıyoruz şaka gibi takımız cidden

Gerçekten uzun zamandır Muslera'nın sezona bu kadar formda girdiğini hatırlamıyorum şansımız var ki takım bu kadar kötü giderken Muslera onlara ayak uydurmadı ...

aynen yemedik

vurdurmuyoruz ki ligde luyindama gibi hayvanat var. artı bu sezon nzonzide katıldı ama ben böyle dedim diye 1-2 hafta içinde yeriz söyliyim

ayrıca yan toptan gol yemiyoruz ama bunu ofansif olarak duran top organizasyonunda kullanamıyoruz şaka gibi takımız cidden

Doğru ama yakın mesafeden cıkardığı pozisyonlar oldu geçen sene kornerden ve eskisi gibi yan toplarda sıkıntılı değil bana göre. Daha güvenli çıkıyor artık çıktığı zaman.

Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kalecisidir. Taffarel diyenler sadece biraz romantiktir.

EHipz7DXYAAuD3F

ilk çocuk doğduktan sonra baya düşmüştü performansı. bu çocuğa tecrubeliler sonucta daha bişe farkedilmedi muslera'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt