#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendisine bir daha buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz.

1575749546572.webp

Oynamasa keşke. Bu senenin kadrosu yıllar sonra hatırlandiginda muslera siyah Şerit ile üstü çekilip muslera hariçti dense.

tek başına bu kadar maç alan bi kaleci var mı bilmiyorum ama yerine standart bi kaleci olsa 4 tane falan yemiştik bugün

Bana neden laf attın ugur bey
Recep beyciğim size laf attım çünkü hak ediyorsunuz biri takımı sabote ediyor onu dilliyorsunuz diğeri takımı taşıyor kötülüyorsunuz, aynı şeyi Fenerliler de yapıyor bu durum seni Fenerli yapmaz ama onlarla aynı fikirde buluşturur ki ben de bunu dile getirdim söylediğimden değil, yaptığınızdan rahatsız olmalısınız bu durumda zira ben olmayan bir şey söylemiyorum.

Recep beyciğim size laf attım çünkü hak ediyorsunuz biri takımı sabote ediyor onu dilliyorsunuz diğeri takımı taşıyor kötülüyorsunuz, aynı şeyi Fenerliler de yapıyor bu durum seni Fenerli yapmaz ama onlarla aynı fikirde buluşturur ki ben de bunu dile getirdim söylediğimden değil, yaptığınızdan rahatsız olmalısınız bu durumda zira ben olmayan bir şey söylemiyorum.
Cok ayıp etmıssınız bunu baska arkadaslarda uzerıne alınmıs okuyunca ben oldugumu anladım fblı olduysak burda yazamazmıyız kırıldım

Cok ayıp etmıssınız bunu baska arkadaslarda uzerıne alınmıs okuyunca ben oldugumu anladım fblı olduysak burda yazamazmıyız kırıldım
Fenerli dostlarımızı sever sayarız aramızda görmekten de mutluluk duyarız zira kafaya alacak adam olması çevrede iyi olur her zaman yoksa kiminle dalga geçeceğiz

Son 2.5 yılda gelen kupalara katkısı Fatih Terim'den fazladır. Oynadığı topla anca Intertoto takımı olabilecek yapının Şampiyonlar Ligi ayarında kalecisi. Bu coğrafyaya fazla hakikaten. Allah sana zeval vermesin Aslan.

efsanenin namusuna laf edecek kadar küçülmeye gerek yok
gecmise bakmam. gelecege bakarim. bunu kulüp olarak yapmamiz gerek. 2.5 senedir gittikce geriye giden oyun yapimiz var, avrupa maclari desen zaten facia. efsanemizdir hostur tarihe adini zaten altin harflerle yazdi hayy hay. ama yeter artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt