#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik ekip ve yönetimi de kurtarıyor diyelim

Genel olarak Galatasaray kulübünü de diyebiliriz. 10 senede bu kadar kötü yönetilip, Uefa cezasından 1 sezonda 3 başkana kadar milyon tane şey görmesine karşın bu futbol kulübü 10 yılda 5'lig 15 kupa kazanıyorsa bunu Fatih Terim, Muslera ve kazanma alışkanlığına borçludur. Hatta Muslera Hamzaoğlu'na 3, Riekerink'e 2 kupa kazandırmayı becerdiği için onu son 10 yıl performansında Fatih hocanın bile önüne koyabilirim. Türkiye'de belki Alex'ten beri normalin bu kadar üstünde maaş alıp her kuruşuna kadar hak eden 2. oyuncu görmedim. Gerçi Talisca da ona yakın profildi ama onun ömrü kısa oldu tabii. Tudor'u yemeye çalıştığı 2-3 maç haricinde kusursuz, efsanevi, kitaplara konu olası bir 10 yıl. Tafo'yu da çok seviyorum ama onun oynadığı takım gibi bir takım kuramayacağımıza, onun çalıştığı Fatih Terim'i de geri getiremeyeceğimize göre aradaki tek Avrupa Kupası farkını da aradan çıkarmak durumundayım. En azından izleyebildiklerim arasında Muslera'yı tüm Türk futbolunda pozisyonunda 1. sıraya koyuyorum.

Fernando Muslera, 2014-15 sezonundan bu yana Süper Lig'de en yüksek kurtarış yüzdesi yakaladığı sezonu yaşıyor.

📅2014-15 | Maç başına kurtardığı şut ortalaması: 3.3

📅2019-20 | Maç başına kurtardığı şut ortalaması: 3.1

EQea7BqXUAAhanC

Koftiden değil gerçek efsane.

Sözlesme Bitis Tarihi : 31.6.21
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO uzatin bi 3-4 sene daha. kaleci rahat 40a kadar oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt