#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu efsaneyi de biraz taraftar aldırdı desek yeri var. terim brezilya'ya taffareli gönderip skmtrak bir kaleci getirmek üzereydi.
taraftar 4 senedir kale boş olduğundan çıldırıp ayaklanmıştı da büyük başkan aysal rotayı kırıp musleraya gömdü parayı

Muslera hakkında ne zamandır yazayım diyorum unutuyorum tamam ligin ikinci yarısında ilk yarıdaki kadar konuşulmuyor ama son maçlarda insanlık dışı kurtarışlar yapıyor

Bilmiyorum alıştığımız için midir nedir aşırı bir tepki de göstermiyoruz hani şu maçtaki kurtarışlarını Alisson-Ter Stegen filan yaptığı zaman vay be ne kurtarış diye iç geçiriyoruz da Muslera bunları hatta daha zorlarını normalmiş gibi yapıyor şurada 4 ay sonra 34 yaşında girecek bir insanın hala bu refleksleri gösteriyor olması gerçekten inanılmaz

Ne diyebiliriz ki Muslera iyi ki varsın :love:

Arada kaynadı ama Nando'mun hakkını da teslim etmek gerek. Maç boyu efsane oynadı. Özellikle son dakikalarda Alanya fişi çekecekken kurtardığı pozisyon umutlarımızı biraz daha olsa sürdürdü. Ligin en az gol yiyen takımı olmamız defans oyuncularımızdan veya takım defansından değil Nando'nun sayesinde.

DAHA İYİSİ YOK...
gitar.gif
ayatollah.gif
atesss.gif
007.gif
005.gif
eusa_clap.gif
hump.gif
icon_curtain.gif
icon_extrabeer.gif
kissyouon0.gif
yeah.gif
thumbup.gif
rockeli.gif
mu7u9.gif

Zoru basit gibi göstermeye alıştırmış insanlar efsaneleşmişler demektir.

Yillik toplam kazanci 2milyonu gecmemek sartiyla 3-4 yillik daha sozlesme yapilabilir.

4 milyon euro net ücret alan 10 tane kaleci var-yok ama transfer yapacaksan böyle yapacaksin. bir tane saglam kaleci aldin 10 sene kaleyi korudu. 10 senedir ayni kaleci ile oynayan kulüp 6 ayda bir orta sahayi ve bekleri yeniliyor, devre arasinda 3 stoper yollayip 3 stoper aliyor vs.

7 m euro yav az değil. Cana'nın da 5 kağıt ederi vardı min.

Hatta en pahalı 5. kaleci mi neydi 6.75x2 olarak hesaplanınca

7 verdiysek biraz vermemişiz, baya para vermişiz haklısın
Cana’yı da 4.5-5 civarına almıştık zaten sanırım.

Muslera ileride iyi bir teknik direktör olacağını düşünüyorum 40 yaşına kadar kalecilik yapsın sonrasında Terim'in yardımcısı olup Terimden sonra ki teknik direktör adayımız olsun adam Kadıköy finalinde bile soğukkanlı kaldı 14-15 sezonu bahsetmeye gerek yok zaten ikinci ülkesi de Türkiye oldu böylesi bir karakterin ileride takımı yönetmesini isterim önemli bir değer umarım Muslera'nın da böyle bir niyeti vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt