#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki yerden kirilmis. Daha kemigin op'den sonra düzelmesi sürüyor. Emre akbaba ilk kosusunu sakatliktan sonra ne zaman yapti. 11.5 sakatladi Emre, ilk düz kosu antrenmanlara 25.9 da basladi
Amma felaket tellalığı yapmayı seviyorsunuz yav.

'' Galatasaray'da geçen sezon ayağı kırılan Emre Akbaba, yaklaşık 5 ay sonra topla çalışmalara başladı.''

Amma felaket tellalığı yapmayı seviyorsunuz yav.

'' Galatasaray'da geçen sezon ayağı kırılan Emre Akbaba, yaklaşık 5 ay sonra topla çalışmalara başladı.''
eee 5 ay iste. Nando ilk devreyi de kapatti diyoruz. Adam kariyerini noktaladi demiyor ki kimse

insallah dedigin olur ama baktim simdi. 5. ayda sakatlanip düz kosulara 9.ayda basladi. Muslera evet daha az kosup top tutacak AMA refleksleri de geriyebilir, mental korku da olusur cikislarda, veya topu ziplayarak alirken
Biraz da oyuncunun fiziksel yapısına bağlı tabi. Akbaba bu anlamda biraz daha zayıf bir adam sanki, Muslera daha kuvvetliyse iyileşme hızı da ona göre olur. Neyse bakalım, hayırlısı ile döner inşallah.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Korona süreci etkilemezse gelecek sezon yine ağustos ortası mı baslayacak? Bilgisi olan var mı?

fazla hareketli bir pozisyon değil ama zıplarken sorun çıkarmayacak düzeye ne zaman gelir göreceğiz.

tıbbi bilgim olmadığından ne desem yalan olur. umarım herhangi bir iz kalmayacak şekilde iyileşir muslera.
Ya mutlaka aksiyon gerektiren bir iş her ne olursa olsun. Ama sahada sürekli efor sarfetmesi gerekmediği için öyle olabilir diye tahmin ettim sadece. Göreceğiz bakalım dediğin gibi.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligler ne zaman baslayacak ?

Of ki ne of ...en az 6 ay diyorlar ki formunun zirvesindeydi...yerin dolmaz....seneye kaleci bul isin yoksa kac yil sonra

Yediğimiz golleri bile bilmiyorum maçın kalan 80 dakikasını izlemedim ah be Nando :uhu:, Allahım güç şifa versin inşAllah en erken şekilde 30 Milyon insanın kalesini tekrar korumaya başla.

Eaf5QzTWoAASwCC

Ulan yemin ediyorum şu bakışı aşamıyorum, şu fotoğrafı görünce canım yandı resmen. Maç hakkında hiçbir şey konuşmak istemiyorum Rize'nin de oynadığımız futbolun da canı cehenneme umarım sapa sağlam dönersin takıma Nando :sarıkalp::kırmızıkalp:

10 tane yeseydin de sana bir şey olmasaydı. Kardeşim gibi seviyorum seni be nando. En çok zoruma giden de sen sakatlandıktan sonra karakter koymayan ruhsuzlar ordusunun vurdumduymazlığı!

Allah acil sifalar versin

Umarim en kisa zamanda toparlanir kaptan

ayagi kirilan kaleciyi de ilk defa gördüm he.
yillardir futbol izlerim bu sakatlik hic normal degil.
pozisyonu düzgün sekilde izlemedim ama ben art niyet ararim böyle seylerde.
kalecinin ayagini kirmak nedir ya.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Büyük geçmiş olsun, onsuz 6 ay çok uzun olacak... umarım mucizevi hızla iyileşir... Ekim sonu-Kasım gibi idmanlara başlar mı acaba

Maci kaybetmisiz kazanmisiz sampiyonluk gitmis tabi ki onemli ama bi insanin sagligi cok daha onemli. Hiçbir futbolcunun sakatlanmasini tabi ki istemeyiz de Muslera sakatlaninca daha bi kotu hissediyo insan.Sakatlanip cikinca zaten kaybedecegimizi biliyorduk,takim cok kotu oynuyordu.Muslera'nin da sakatlanmasiyla birlikte sampiyonluk umudu da bitmis oldu.Aksamdan beri uzerimde bi moral bozuklugu var.Mactan dolayi degil Muslera'nin kotu sakatligi yüzünden.Baska oyuncu boyle bi sakatlik gecirse toparlayabilir belki ancak Muslera'nin yasi 34 olacak yarın.Dogum gunu hediyesi olarak buyuk bi sakatlik gordu adam.Umarim kariyerinde buyuk bi handikap olusturmaz bu sakatlik yasini da dusundukce tedirgin oluyo insan.Acil sifalar kaptanim Nandom.Seviyoruz seni.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt