#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek dos ve stoper falan alirsak olabilir. Diger takimlara bakiyorum hepsi çöp
yedek dos var ztn canım.

orijin dos lzm 11'e. hala taylan hayalleri kuruyorsun, olmaz o çocuk o mevkide. mecburiyetten oynuyor. devre arası dos alındığı an taylan kulübeye geçer

yedek dos var ztn canım.

orijin dos lzm 11'e. hala taylan hayalleri kuruyorsun, olmaz o çocuk o mevkide. mecburiyetten oynuyor. devre arası dos alındığı an taylan kulübeye geçer

İyi oynuyor bence. Yedek as fark etmez rekabet edecek biri gelsin yeter.

İyi oynuyor bence. Yedek as fark etmez rekabet edecek biri gelsin yeter.
Gelsin mi?
5f896c500f2544359c92c0d1

İzlerken hem sevinip hem küfrediyordur 3 sene ceremesini ben çektim sefasını Koray Avcı sürüyor diye.

Yemin ediyorum iyi çalışsın 60 yaşına kadar oynasın. Zaten 5-10 seneye biyonik kol falan çıkartırlar zaten elleri de küçüktü en kötü o şekilde takviye eder 45inden sonra da 15 yıl bizi o şekilde idare etse bizi 25 yıl daha kaleci aramaktan kurtarır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yemin ediyorum iyi çalışsın 60 yaşına kadar oynasın. Zaten 5-10 seneye biyonik kol falan çıkartırlar zaten elleri de küçüktü en kötü o şekilde takviye eder 45inden sonra da 15 yıl bizi o şekilde idare etse bizi 25 yıl daha kaleci aramaktan kurtarır.

156FD9D5-075E-4712-BC9A-63D9EE473651.webp

25 yıl sonrada klonlama ve bilinç aktarımı çıksa sonsuza kadar muslera bizim olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt