#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vallahi özledik billahi özledik

şu takımda tek aydınlık sensin

bunun da iyi durumda döneceğini sanmıyorum poşet durumu söz konusu olabilir.

Gelmeden şampiyonluk modunu açmıştır umarım

bala goze kaleye posyon getirmediğimiz maçlarda okanla koray avcı kılıklı herif gol yememe rekoru kırdı o kadar sıçışa rağmen

muslera gelince tersine dönmesin bu durum,yinede her şutta kaleye koşmak zorunda olan defans oyuncuları rahat eder en azından musleranın dönüşüye

güveniyoruz reyis,bizi şampiyon yapsa yapsa sen yaparsın üstüne 1 adet sneijder 1 adette yasin öztekin bulmalıyız içimizden

Gelmeden şampiyonluk modunu açmıştır umarım

bala goze kaleye posyon getirmediğimiz maçlarda okanla koray avcı kılıklı herif gol yememe rekoru kırdı o kadar sıçışa rağmen

muslera gelince tersine dönmesin bu durum,yinede her şutta kaleye koşmak zorunda olan defans oyuncuları rahat eder en azından musleranın dönüşüye

güveniyoruz reyis,bizi şampiyon yapsa yapsa sen yaparsın üstüne 1 adet sneijder 1 adette yasin öztekin bulmalıyız içimizden
Nando yüzünden oyuncular daha rahat oynuyorlar. Biz micarsak NANDO var diye

Keşke bu kadar keskin bir dönüş olmasaydı.
İstediğimiz gibi gitmeyen bir senaryoda hem Muslera için hem de takım için moral motivasyon tersine dönebilir.
Hepsinden önemlisi tam iyileşti mi acaba, Mart diyorlardı...

Ayrıca Okan da oldukça formdaydı. Muslera sonrası dönem için umut vermeye başladığı şu dönemde formanın bıçak gibi kesilmesi ne kadar doğru bilemedim. Hiç olmazsa ilk devreyi Okan ile kapatabilirdik.
Muslera'nın bundan sonraki ana misyonunun kaleci eğitmek olabileceğini düşünüyorum.

Fakat her şey bir yana, yine de maç kadrosunda Muslera'yı görmek tebessüm ettiriyor. :)

Efsanemize sahip cikmayan olursa sasirmam artik. Uzun ve ciddi bir sakatliktan sonra tekrar formasina kavusmak uzere. Ben sahsen 6-7 maca ihtiyaci oldugunu dusunuyorum o yuzden hatali bir gol yese de ona kizmam mumkun degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt