#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera demişken reisi anmadan olmaz.

1612975239457.png

1612975393442.webp

2 sene olunca 2 sene sonra sözleşme yapamıyor muyuz

Makul eleştiriler yapın ya biraz.

Sezon sonunda 35 yasina girecek. Sozlesmesi 1.5 milyondan 2 yil uzatilmali. 1.5 milyondan fazlasi verilmemeli. Dunyadaki butun kuluplerin geliri azaldi. Kulubumuzun efsanesinden fedakarlik yapmasini bekliyorum.

Kaptana ne kdr maaş verilirse onaylamak geliyor içimden.

inanılmaz işler yapıyor sahada.

sakatlıktan döndüğünden beri şampiyonluk modunda oynuyor yine.

Muslera türkiye liginin gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncusu. Onun kadar lige ayar veren oyuncu olmadi. Hagiyi de izledim oynadığı senelerde ama muslera farklı bir seviyeye gidiyor. Ne kadar para istiyorsa sözleşme uzatılmalı.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muslera'yi bizde cok seviyoruz, sampiyonluklar kazandirmis kaleci ve tarifteki efsaneler bolumunde yeri hep olucak. Fakat neden kulubun diger efsaneleriyle karsilastirmak zorundayiz anlamak guc. Hagi dunyanin gelmis gecmis en iyi 5 solagindan biriydi. Hagi ile Avrupa dahil istisnasiz her mac ben bu maci alirim diye ciktin. Karsilastirma abesle istigal. Bu ulke bi 150 yil daha Avrupa kupasi gormezse bunun tek sebebi ulkeye bir Hagi'nin daha gelememis olmasindan olucak. Muslera gelmediginden degil.

Geçen Fener maçında Ozan'ın topu zor çıkardıktan sonra biri sağ tarafı zayıflamış demişti maçtan sonra. Hakikaten Alanya maçında da penaltı dahil 3 golü sağından yedi. Hep mi böyle zayıftı, sonradan mı güç kaybetti bilmiyorum ama bundan sonra rakipler için de hedef olacaktır sağ tarafı. Özellikle Salih'ten yediği gol şaşırttı bir tık, inşallah sıkıntı yaşamayız o yönden şampiyonluk yolunda.

Geçen Fener maçında Ozan'ın topu zor çıkardıktan sonra biri sağ tarafı zayıflamış demişti maçtan sonra. Hakikaten Alanya maçında da penaltı dahil 3 golü sağından yedi. Hep mi böyle zayıftı, sonradan mı güç kaybetti bilmiyorum ama bundan sonra rakipler için de hedef olacaktır sağ tarafı. Özellikle Salih'ten yediği gol şaşırttı bir tık, inşallah sıkıntı yaşamayız o yönden şampiyonluk yolunda.

sosa ve ozanın toplarını çıkardı ama ağır atladı gibi gelmişti banada rtaş

sosa ve ozanın toplarını çıkardı ama ağır atladı gibi gelmişti banada rtaş

Şimdi hatırladım Hamzaoğlu dönemi miydi neydi Kadıköy'de Kuyt'ın bir topu da yumurtlamıştı böyle. Belki hep olan bir zayıflıktı bilemedim ama Alanya maçında 3 tane yiyince gözüme çarptı. Belki de Fatih'in ahı var, bilemiyorum.

salih'in topu tam yerden köşeye gidiyordu yaw. kale arkası kamerasından gol olmasının normal olduğu belli oluyordu. penaltıda da köşeyi bildi.

salih'in topu tam yerden köşeye gidiyordu yaw. kale arkası kamerasından gol olmasının normal olduğu belli oluyordu. penaltıda da köşeyi bildi.

Bence çok çizgide kaldı, 2 adım daha önde olsa top dönmeden yakalayabilirdi. Altay'ın Mustafa'nın şutta fazla önde yakalanmasının tersi gibi oldu biraz. Babacar'ın gol zaten çok ani gelişti, penaltı da penaltıdır en nihayetinde ama Salih'in top çıkartılabilirdi gibi geldi bana, heralde Marcao'nun o kadar rahat vurduracağını tahmin edemedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt