Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.647
- 29.099
- 2.993
Muslera demişken reisi anmadan olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye bu kadar gec
3+1 olmali min2 sene neyimize yetecek ulan ? ben doyamadım Muslera'yı izlemeye en az bir 10 sene daha izlemem lazım adamı
Nasılsın Mahmutcumposttaki görsel adedi biraz daha fazla olsaydı hesabının yiğit tarafından ele geçirildiğini düşünecektim
ziyadesiyle afiyetteyim arifcim seni sormalıNasılsın Mahmutcum
Muslera'yi bizde cok seviyoruz, sampiyonluklar kazandirmis kaleci ve tarifteki efsaneler bolumunde yeri hep olucak. Fakat neden kulubun diger efsaneleriyle karsilastirmak zorundayiz anlamak guc. Hagi dunyanin gelmis gecmis en iyi 5 solagindan biriydi. Hagi ile Avrupa dahil istisnasiz her mac ben bu maci alirim diye ciktin. Karsilastirma abesle istigal. Bu ulke bi 150 yil daha Avrupa kupasi gormezse bunun tek sebebi ulkeye bir Hagi'nin daha gelememis olmasindan olucak. Muslera gelmediginden degil.Muslera türkiye liginin gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncusu. Onun kadar lige ayar veren oyuncu olmadi. Hagiyi de izledim oynadığı senelerde ama muslera farklı bir seviyeye gidiyor. Ne kadar para istiyorsa sözleşme uzatılmalı.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen Fener maçında Ozan'ın topu zor çıkardıktan sonra biri sağ tarafı zayıflamış demişti maçtan sonra. Hakikaten Alanya maçında da penaltı dahil 3 golü sağından yedi. Hep mi böyle zayıftı, sonradan mı güç kaybetti bilmiyorum ama bundan sonra rakipler için de hedef olacaktır sağ tarafı. Özellikle Salih'ten yediği gol şaşırttı bir tık, inşallah sıkıntı yaşamayız o yönden şampiyonluk yolunda.
sosa ve ozanın toplarını çıkardı ama ağır atladı gibi gelmişti banada rtaş
Geçen Fener maçında Ozan'ın topu zor çıkardıktan sonra biri sağ tarafı zayıflamış demişti maçtan sonra. Hakikaten Alanya maçında da penaltı dahil 3 golü sağından yedi. Hep mi böyle zayıftı, sonradan mı güç kaybetti bilmiyorum ama bundan sonra rakipler için de hedef olacaktır sağ tarafı. Özellikle Salih'ten yediği gol şaşırttı bir tık, inşallah sıkıntı yaşamayız o yönden şampiyonluk yolunda.
salih'in topu tam yerden köşeye gidiyordu yaw. kale arkası kamerasından gol olmasının normal olduğu belli oluyordu. penaltıda da köşeyi bildi.
niyeÇok saçma gol yedi. Mostafaya yatıp kalkıp dua etsin.