#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünün ki bjk ilk yarıyı komple ghezzal ve aboubakarsiz fb de gustavo ve altaysiz oynuyor ..İşte Muslera'nın dönüşü ve Mohammedsiz bu takım şampiyonluğa tutundu cidden mucize .

27 - Fernando Muslera sakatlıktan döndükten sonra çıktığı yedi Süper Lig maçında kalesine gelen 30 isabetli şutun 27'sini kurtardı. Akılalmaz. [OPTA]

O üçün biri Gaziantep'te son dakika penaltı, biri Kasımpaşa maçı kendi hatası, diğeri de Denizli maçı birebirde kontradan yedik.

Metin Oktay ve Hagi'den sonra 3. olduğunu düşünüyorum açıkçası.

Tabi ki saygı duyarım .. bilhassa Bülent kaptan kariyerini verdi bu takıma Muslerayla yolumuz daha erken kesisseydi ben de daha üste koyabilirdim.. Kralın da altın ayakkabi-Uefa şampiyonluğu ve 8 lig sampiyonlugu çok çok özel ve kırılması güç başarılar..

Efecan (Alanyaspor): (gülerek) Muslerayi gecemedik. Zaten maç esnasında sakalastim. Adam ahtapot gibiydi.

Bunu rakibine dedirtmek büyük bir iş. Herkes Musleraya cok saygı duyuyor.
Adam Galatasaraylı olduğu için der tabii. Fener eskisi biri bunu söylemezdi elbette bu kadar gülerek. Ama Muslera'nın nasıl biri olduğunu şuradan anlayabiliriz ki adam Volkan Demirel'in en saygı duyduğu kaleci. Arasının en iyi olduğu Galatasaray futbolcusu. Bunun yanında son maçta Ozan ile yaşadıkları da malum. Yani bir Fener eskisi bile açık açık söyleyemeyebilir ama onlar bile saygı duyup seviyor adamı. Benim de Semih Şentürk böyleydi mesela. Sevdiğim nadir Fenerbahçeliler'dendi.

Tarihin değiştiği o an, Ağustos 2011

Galatasaray'a transfer olan Muslera, takımın antrenmanını ziyaret ediyor.

muslera.webp

Şampiyonluk modunu çok erken açtı! Aylarca sahalardan uzak kalmasına rağmen eskisinden daha da iyi. Efsane!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1) Biz seni hak edicek ne yaptık?
2) Şu halinle çok çok rahat Real Madrid,PSG ya da Chelsea yapabilirsin şu an bile neden hala bizdesin?
3) Senin taşşaklarını yerim
4) Fenerliler de taşşaklarını yesin

1) Biz seni hak edicek ne yaptık?
2) Şu halinle çok çok rahat Real Madrid,PSG ya da Chelsea yapabilirsin şu an bile neden hala bizdesin?
3) Senin taşşaklarını yerim
4) Fenerliler de taşşaklarını yesin
Zapata
Leo Franco
Morgan
Aykut
Orkun gibi at kafalarına sabrettik 5 sene falan.

Bence hakettik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt