#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci mevkii çok önemli beyler, öyle sıradan bir kaleciyi büyük takımda kaleyi emanet edemezsin. Çok yetenekli değilse şıçar batırır. Küçuk görmeyin şu mevzuyu.

Kaleci mevkii çok önemli beyler, öyle sıradan bir kaleciyi büyük takımda kaleyi emanet edemezsin. Çok yetenekli değilse şıçar batırır. Küçuk görmeyin şu mevzuyu.
ersin balonu az daha şampiyonluktan ediyordu eşektaşı sami gelmiş ersin şampiyon yaptı diyor sami ile mücadele ediyorum bugün

Iyi bir kalecin varsa şampiyonluk yolunda 3-4 maçı tek başına alır/kurtarır.

ersin balonu az daha şampiyonluktan ediyordu eşektaşı sami gelmiş ersin şampiyon yaptı diyor sami ile mücadele ediyorum bugün
Okudugunu anla önce sonra salla daha iyi olur. Ersin sampiyon yapti mi dedim. Ersinle sampiyon oldular demekle ersin sampiyon yapti demek ayni sey mi

Z kuşağı nereden bilecek Roberto Carlos'a baraj kurdurmayan De Sanctis'i ve 35 metre uzaktan Selçuk'tan gol yiyen Franco'yu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt