- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Yok.bilen yok mu yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok.bilen yok mu yav
Zaten Tr vatandaşı olsa bile artık TR milli takımında oynayabilecek statüsünde olmadığından yerli statüsünde sayılmıyor diye biliyorum.italya+uruguay vatandaşlığı var galiba +tr nasıl olacak
tr için vazgeçmez o 2 pasaporttan
Doğru unutmuşum o.kuraliZaten Tr vatandaşı olsa bile artık TR milli takımında oynayabilecek statüsünde olmadığından yerli statüsünde sayılmıyor diye biliyorum.

3 yıl neden en az maaşın yüksekliği kadar 3 yıl da çok büyük skandal.Sonunda gerçekleri söylemeye başlayanlar olmaya başladı.
Muslera'nın başka bir takımda bizden fazla kazanamayacağı gerçeğiyle yüzleşelim.
Ligde hangi takım büyük borca girerek kaleci aldıtakımın en iyi oyuncusu kalecisisiyle en çok onun kazanmasında da bir beis göremiyorum. muslera bugün gitse bonservis-maaş zaten daha büyük borcun altına gireceğiz. tek sıkıntı kontrat fazla uzun, 3 yıl yerine 1+1 veya en kötü 2 yıl olsa daha iyiydi ama böyle kaleciyi bulmuşken kolay kaybedecek lüksümüzün olduğunu pek düşünmemekteyim.
Ligde hangi takım büyük borca girerek kaleci aldı
Herhalde herkes alabilir ama bir biz malız ki alamıyoruz.
500 bine İrfan
1.5 m euroya Altay başka ülkede mi transfer oldu