#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla şu rakibe karşı Sivas çıksa muhtemelen rakibi sahadan silip 3-0 filan gibi net bir galibiyet almıştı, hani bırak Galatasaray 'ı da Sivas bile şu rakibe karşı yenmesi lazım

O kadar salak saçma bir rakip ki oynadığımız zaten anca bizim gibi top kendi ayağımızdayken gol yemeyi becerebilecek takımlar gol yer bunlardan
Öyle bi zevk aliyoruz ki kendi kalemize atmaya bi bitmiyor gecen sezonun 2ci yarisindan beri.

Futbolu ne zaman bırakmayı düşünüyor acaba ? Baksana Messi bile Barça 'dan ayrılıyor Muslera ile 2030 'a kadar devam edecek değiliz ya

Pas kötü geldi tamam da sen neden pres yediğin halde topu kontrol etmeye çalışıyorsun ki aynısını psv maçında da yaptın

Bizi perişan ettin kendini de rezil ettin al artık kaç milyon euro alıyorsan

Ben de tatil yapmadan çalışıyorum 2 yıldır. Böyle hatalar yapsam tekmeyi yerim kimse de tatil yapmadın motivasyonun düşüktü demez

Futbolu ne zaman bırakmayı düşünüyor acaba ? Baksana Messi bile Barça 'dan ayrılıyor Muslera ile 2030 'a kadar devam edecek değiliz ya
Messi futbolu birakmiyor ya Barca'dan ayrildi sadece. Muslera da bir kaleci icin 40 yasina kadar oynar, ha bizde mi oynar bilemem.

Yıllık 2 milyon euro para alıyor en fazla kazanan kaleciler arasında hiç tatil yapmadan çalışan insanlar emeklerine hiçbir zaman laf söylemem ama barız konsantrasyon eksikliği var kafası maçta değil psv maçlarında da lakayıt hareketler yaptı direk gönderilsin demiyorum ama yedek kaleci şart Muslerayı zorlayacak

dün hatayı yapmasaydı maç pozisyonsuz devam eder ve 0-0 biterdi sacha da muhteşem golünü atmamış olurdu

teşekkürler muslera

St. Johnstone maçında Muslera’ya yüklenenler önce biraz empati yapsın benzer pozisyonda ayağı kırıldı bu adamın o yüzden ayakla müdahaleden sakınmış olabilir tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum.

İlla sövülecek biri varsa Aytaç’tır o

St. Johnstone maçında Muslera’ya yüklenenler önce biraz empati yapsın benzer pozisyonda ayağı kırıldı bu adamın o yüzden ayakla müdahaleden sakınmış olabilir tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum.

İlla sövülecek biri varsa Aytaç’tır o

Empati yapamam kusura bakmayın. Büyük bir sıçıştı o pozisyon izahı yok bence. Kendine açıklayabildiğini de sanmıyorum.

Muslera olmasa başka bişey düşüneceğim.

Bu sezon 3 Türk zorunluluğu(saçmalığı) ve 5 oyuncu değişikliği hakkı yüzünden tek kale oynadığımız maçlarda sık-sık kaleci değişikliği görebiliriz.

umarım şu kırmızı sonrası geçen 10 günde mental olarak kendini düzeltmiştir. Yabancı sınırı varken bitik muslera hiç çekilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt