#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musleraya yabancı kuralından dolayı sanırım tahammülsüz herkes. 4 yıllık süreçte Terime hala kredi veriliyorsa, Musleraya'da bu sene şans verilmeli. Dünyanın en ünlü kalecisi Petr Cehc in nihata yumurtladığı, nauer in ne hatalar yaptığı dünyada musleraya 1 yıl tahammül edememek bize çok kaybettirir. Annesini kaybetti vs. Adam zaten çok duygusal. Bizim takımda futbolcular için özel mentör olduğunu düşünmüyorum. Her sakatlıktan dönen yada üzülen bir tülü kendini toparlayamıyor

Kesinlikle yanılıyorsunuz.
Bu adam bize Kaleciliği sevdirdi.
Ülkede birçok çocuğa gerek davranış gerek karakter gerek performansıyla kaleye geçtiklerinde Musleraaa demeyi öğretti.
Adam harcamak tam bizim işimiz.
Ama sonuna kadar senciyim Nando
Elbet düzelecektir.
Sizler bile 1 yıl izine ayrılmasanız. İş yerinize bakış açınız değişiyor.
Örnek ben 4 yıldır yıllık izin alamadım.

bu kadar uzun süre rakipsiz ve antrenörsüzken bu seviyelerde kalması bile başlıbaşına iş. ama 1 yıldır volkan demirel'in 35 yaş sonrası haline dönmey başladı, bi an önce toparlanmasını ümit ederiz.

bu kadar uzun süre rakipsiz ve antrenörsüzken bu seviyelerde kalması bile başlıbaşına iş. ama 1 yıldır volkan demirel'in 35 yaş sonrası haline dönmey başladı, bi an önce toparlanmasını ümit ederiz.
kolay değil...aylarca sakatlık yüzden oynamadı ve döner dönmez bizi Şampiyonluk yarışında tuttu...ve bunun üstüne birde Amerika Kupasına katıldı...tatilde yapmadan geldi ve birde birşeyi hep unutuyoruz....Muslera Sezon ilerledikçe form tutuyor...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kolay değil...aylarca sakatlık yüzden oynamadı ve döner dönmez bizi Şampiyonluk yarışında tuttu...ve bunun üstüne birde Amerika Kupasına katıldı...tatilde yapmadan geldi ve birde birşeyi hep unutuyoruz....Muslera Sezon ilerledikçe form tutuyor...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizi şampiyonluk yarışında tutmadı ama evet sakatlıktan dönmek kolay değil. sezonun başıyla birlikte ölü toprağını atmış olmasını dileriz.

Kaptan toparlanır. Bazen gerçekten okuduklarıma inanamıyorum. 2 maçla Galatasaray tarihine geçmiş bir adam yargılanıyor. Öğütme makinesine dönüştü taraftar. Elde kılıç her önümüze çıkan kafayı uçuruyoruz takımda. Abartılmıyor mu artık biraz ?

Böyle devam. 3 topta ofsaytti ama iyi tuttun

Kariyeri boyunca muhteşem performans göstermiş bir kalecinin 35 yaşında böyle komik hatalar yapmasına anlam veremiyorum.

En verimli olabileceği dönemleri yaşayacağız derken olaylara bak. Bir de ısrar ediyor.

Bayır aşağı gidiyor.

İyi bir kaleci lazım. Tabi okan'ı kiralık gönderenlerede sevgilerimizi iletiyoruz!

Ayağı bu kadar kötü olan bir güney amerikalı olabilir mi yav dellencem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt