#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senden ricam topu en uzağa vur. Hatta aban gitsin. Böylece kalemizde daha az tehlike olur.

Böyle değildi bu adam iyice körelmeye başladı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayağı kötüydü ya. Ama böylesini hiç hatırlamıyorum. 35ine geldi soğuk kanlı tecrübeli hareketler yapması lazım dersin ama altyapıdan yeni gelmiş kaleci gibi işler yapıyor

Buna ne olmuş böyle, bu kadar basit pas hatası artık komik hal almaya başladı.

Ben artık ciddi ciddi Muslera 'nın kalede olmasından korkuyorum, hani geçen sene Okan kaledeyken korkunç hatalar yaptığı olmuştu ama az buçuk bir güven oluşturmuştu

Şimdi rakip orta sahadan kaleye sallıyor inşallah kaleyi tutmaz diye dua ediyorum artık üst üste saçma sapan hatalar yapmasını geçtim kalecilik yetisi de geriye gidiyor iyice

Muslera resmen Avrupa maçlarında bana güvenmeyen artık diyor yaptıklarıyla 1 maç olsa hata dersin 2-3 maç olsa formsuz dersin de kalede olduğu her maç takımı yakacak hareketleri var

kontratını tamamlayabilecek gibi durmuyor

bence seneye değişimi yapmamız lazım

Sadece bu sene başında kötü değil, geçen yıl sakatlık dönüşü inanılmaz bir kaç maç çıkardı. Sonra sezonun geri kalanın da da berbattı. Belki göze çarpan hatalı bir gol yemedi ama kaleye gelen her top gol oldu neredeyse. Yani son 1 aydır değil yaklaşım 6-7 aydır kötü..

An itibariyle kendisinden artık nefret ediyorum. Yerli bir kaleci transfer edersek eğer sakatlanması için bol bol dua etmekten başka bir seçenek yok malesef. O saçma hataları cidden ne efsane olması, ne de kalitesi bilmemnesi hiç birşey bana açıklayamaz. Defolsun gitsin

Ekonomik açıdan doymuş,
Gelecek kaygısı kalmamış,
İspat edeceği bir şey, aktif herhangi bir hedef neredeyse kalmamış,
Rekabete girecek zorlayacak bir alternatifi yok,
Daha iyi olması için yönlendiren zorlayan bir hoca yok,
Her sezon gittikçe düşen konsantrasyon,
Bu saatten sonra ancak kalecilik ezberi ve karakteriyle bir kaç maçta iyi performanslar verebilir.
Her meslekte başarının temel unsurları yaptığın işe duyduğun aşk, çalışma azmi ve korkusuzluktur. Bunu kaybettiğin an "idare etme" modu açılır. Yani tıpkı hocası gibi artık mevcut düzenini koruma adına idare etme dönemini yaşıyor olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt