#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yediği golde hatası var filan demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama Muslera 'ya olan güvenim tamamen kaybolmuş onu iyice anladım bu maç. Adam kafayı daha vurmadan kendini yere bırakıyor sonra bir pozisyon sonrasında Taylan topu kaybetti rakip şutu çekti Muslera dizlerinin üzerine çöküp bekliyor top köşeye gittiği için hani top kaleyi bulsa onu dda kabul edecek

Resmen İsmail Çipe 'nin oynadığı St.Jonstone maçında ne kadar tedirginsem Muslera için de resmen aynı duruma düştüm artık
Yaş denilen bir gerçek var bizimkiler bunu kabullenmeyip korkunç bir yıllık ücret ve 3 yıl kontrat vererek yüzyılin en skandal sözleşmesine imza attılar.
Muslera şu anda yüzde 50 daha az maaş ve 1 yıl sözleşme ise oynasa taraftar ve kendisi stres altında olmazdı.
Büyük para alıp performans sıradan olunca stres yaparsın karakterin duzgunse.
Falcao isimli palyaço hariç o dünyanın en karaktersiz futbolcusu zaten

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cok Formsuz, kalede hiç güven vermiyor. Aut atışı bile kullanirken tehlike yiyoruz kalemizde.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1630013604471.webp

Mohamed'i anlarım ancak bu tecrübede bir adamın mental olarak bitmesini anlayamıyorum. Hiç güven vermiyor şu an.
Geçen sezon sakatlıktan dönünce direkt ceza sahası içinde güvenli hissettiriyordu. Ama bu yıl kendine güvenini kaybetti PSV maçında. Ama tecrübeli bir isim çözmesi lazım şu mevzuyu.

her pozisyonda hakeme kontrolsüzce saldırıp sarı kart yemek için çırpınmasına anlam veremedim. mental durumu pek iyi görünmüyor

tafarelimi çağırsak besbelli özlemiş yine kral

Artik bir gram güven vermiyor. Yaptigi asistlerin %80'i gol olmuyor ama bugün oldu.

Geçen sezon söyledik linç yiyorduk

Sakatlık sonrası bitti adam

Bize acil İrfancan lazım

Artik bir gram güven vermiyor. Yaptigi asistlerin %80'i gol olmuyor ama bugün oldu.
Hangisi Nandonun hatasiydi? 2.golü dersen ortada fena küfür edecegim artik. Bu kadar da yeter. Taylan bombostu oraya verdi. Taylanda topu 3 kere dürtüp sacma sekilde kaptirdi

Eski Muslera değil. Sezona çok kötü başladı lakin bu maç için eleştiremem. Yenilen gollerde yapacak bir şeyi yoktu. Takımın oyun anlayışının aptallığı yüzünden maçı berabere bitirdik. 2-0 önde olan takım ilk yarının sonundaki gibi bir gol yemez arkadaş! Ayrıca savunmadan pasla çıkabilecek kalibrede oyuncuların yoksa rakip 5 kişi basarken savunmadan pasla çıkmaya çalışmazsın. Böyle geri zekalıca verilen bir maç olamaz herhalde.

Hangisi Nandonun hatasiydi? 2.golü dersen ortada fena küfür edecegim artik. Bu kadar da yeter. Taylan bombostu oraya verdi. Taylanda topu 3 kere dürtüp sacma sekilde kaptirdi

arka plana bu müzigi atip musleranin atmaya calistigi paslardan video yapsak sabaha kadar güleriz sinirleniriz

dogru kullandigi bi tane top yok

Futbolu Uruguay da bırakmalı.
Sözleşme yenilendikten sonraki motivasyon kaybı kabul edilemez.

kısa pasları kalemizde pozisyona dönüşüyor. uzun pasları taça gidiyor. hoca da izliyor yıllardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt