#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanattan gelen topa çıkmama yemini mi ettin.topu oyuna bu kadar mı kötü sokar bir kaleci

Muslera'yı kaçırmışlar da yerine Leo Franco'yu göndermişler gibi.

Artık gol kurtarmasını maçı tutmasını filan geçtim de yediğimiz gollerden sonra "Muslera 'nın hatası değildi" diye sevinecek hale geldik. Çünkü yediğimiz gollerin yarı-yarıya Muslera 'nın hatasından geldiğini görüyoruz bu sene geri kalan yarısında da sağa sola bile hareketlenmeden dizlerini kırıp topun filelere gitmesini izliyor

Ben maalesef Muslera 'dan ümidimi kestim, daha önce de çok formsuz olduğu dönemler olmuştu ama bir kurtarış yapardı vay anasını derdi rakip bile öyle güven verirdi. Şimdi İsmail Çipe 'nin oynadığı St.jonstone deplasmanında ne kadar rahatsızsam Muslera kaledeyken de o kadar rahatsızım maç içinde

Hatalarını geçtim gevşekliği bıktırdı artık. Çok ciddiyetsiz ısrarla kalenin dibinde pas hatası yapıyor. Sanki zorla oynuyormuş gibi bir hali var.

bu adam neden uzun attığı topları hep taça atıyor. bilimsel araştırma gerektiren bi konu.baskı altındayken saçma salak paslarıyla top kaptırmaya vesile olması da cabası

Formamizi giydigi ilk sezon dan bu yana herzaman sezon acilislarinda formsuz oldugu icin bizi yaktigi cok olmustur

Sonradan toparlaniyordu Ama bu sezon toparlanacakmis gibi bir isik vermiyor isin bokunu cikarmaya basladigi icin özgüven’i de yerle bir olmus cok belli oluyor her halinden

Artık gol kurtarmasını maçı tutmasını filan geçtim de yediğimiz gollerden sonra "Muslera 'nın hatası değildi" diye sevinecek hale geldik. Çünkü yediğimiz gollerin yarı-yarıya Muslera 'nın hatasından geldiğini görüyoruz bu sene geri kalan yarısında da sağa sola bile hareketlenmeden dizlerini kırıp topun filelere gitmesini izliyor

Ben maalesef Muslera 'dan ümidimi kestim, daha önce de çok formsuz olduğu dönemler olmuştu ama bir kurtarış yapardı vay anasını derdi rakip bile öyle güven verirdi. Şimdi İsmail Çipe 'nin oynadığı St.jonstone deplasmanında ne kadar rahatsızsam Muslera kaledeyken de o kadar rahatsızım maç içinde
Bugünkü macta herkes taylana saldiriyor, halbuki musleraninda bir Okadar sucu var golde.

1630297733696.webp

Şuraya bak takımı sabote ediyor resmen

2,5 milyon € aliyor, Takimda en Fazla kazananlardan. Sanarsinki takimin kurtaricisi. Tam tersi Sezon basladigindan beri nekadar kaybimiz olduysa sayesinde.

Artık kurtarıcı Muslera oldu zarar veren Muslera. Uluslararası seviyede kaliteli bir kaleci antrenörü bulunup hem Muslera kendine getirilmeli hemde ona alternatif sağlam bir yerlinin hazırlanması gerekiyor.

En başta hocadan başlayıp değişim şart. Bu değişime direndiğimiz için senelerdir güzel futbola hasret kaldık.

1630313691510.webp

burda topu atması gereken boş görünen berkan ya da luyi değil. çünkü pası yolladığı anda ikisi de taylan'a benzer baskı yiyip topu kaybetmeye yakın. esas pası yollaması gereken burda kadraja girmeyen, yukardaki açıda gözüken, çizgide boş boey. zaten onu yapmadığı, düşünmediği, yeltenmediği için bize gereken kaleciden önce kaleci antrenörü. şu pası ersin de atar, altay da ama muslera aklından bile geçirmiyor çünkü atmak için kafayı bile kaldırmıyor. orda boey'e yollasa topu en fazla taca atar, burda aynı riskte golü yediriyor. pas oyunu oynayacaksak kaleci de pasör, en azından pasörlüğe niyetli olmalı. savunmada luyi-nelsson'un kimseyi bulamayıp kendi arasında yanpas yapmasından farkı yok şu işin. rakip bu kadar önde basıyosa arkada birinin boş olması gerekiyor. hadi ortasaha oyuncusu baskı altında bunu göremeyecek durumda olabilir ama koluna pazuband verdiğin 35 yaşındaki kalecinin daha yaratıcı olması gerek. yoksa her topu uzun şişirip taca atsa bundan daha az zararlı çıkar takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt