#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiginden beri en kotu performansi bu yil. Malesef istikrarli bir sekilde kotu basladi kotu gidiyo. Yabanci kisitlamasinda kalede yabanci kullanmak zaten luks iken, birde 2.5 milyonluk net maas yuku var. Son 35 yilin en iyi kalecisi oldugu gercegi degismez, fakat verilen maaslar her zaman ederinden fazla oldu.

Hmmmm..

muslera-fidan_9235.webp

O maaşla sözleşme uzatmak aptallıktı, bunu Mart'tan beri söylüyorum ve denilmedik laf kalmadı herhalde.

Bu seviye bir performans düşüşü olmasa dahi o maaş astronomikti. Ligde 10 maç kazansak yine ödeyemiyoruz Muslera'nın maaşını ancak 35+ kaleciye bu bedelden 3 senelik sözleşme verebiliyoruz.

Kendisi de şu sıralar takıma sürekli olarak maç kaybettirmekle meşgul.

10 senedir hep dünyanın en çok kazanan kalecilerinden birisi oldu ama ne hikmetse kendini bir Metin Oktay yapmadığımız kaldı.

feguliler babeller gidince yerini muslera alıcak o zaman vefa vb. postlar atmaya başlar

Tabi bir maça bakılmaz ama Irfancan Musleranin yedeği olmalı mı bu soruyu tekrar düşünmek gerekebilir. Dün fecaat bir performans sergiledi

Geldiginden beri en kotu performansi bu yil. Malesef istikrarli bir sekilde kotu basladi kotu gidiyo. Yabanci kisitlamasinda kalede yabanci kullanmak zaten luks iken, birde 2.5 milyonluk net maas yuku var. Son 35 yilin en iyi kalecisi oldugu gercegi degismez, fakat verilen maaslar her zaman ederinden fazla oldu.
Sadece bu yıl değil geçen sezonun son 8-10 maçı da çok kötüydü.
Normal kaleci performansi gösterse dahi şampiyonduk.
Çok sevildiği için laf edilmedi.
35 yılın en iyi olduğu konusu ise subjektif.
Benim nazarımda Taffarel bir numaraydi mondragon dahi daha iyiydi musleradan.
Simovic i izlemedim Turgay kaptan i izlemedim fikrim yok.
Muslera pahalı bir kaleci performansi vasat bile olunca çok konuşulur.
Galatasaraylilar olarak kaleciden yana şanssız bir camia olduğumuz için çok abarttık Muslera yi kötü kaleciler gelir yerine korkusuyla.
En iyi zamanında dahi ilk 10 kaleciden biri değildi ama bizde hep ilk 10 en çok kazanan kaleci oldu.
Fatih dahil x bir Türk kaleci dahi Muslera kadar oynar sıradan bir kaleci oldu artık.
Kadromuza yıllık 2.5 milyon Euro verip tecrübeli kaliteli bir 6 no katsak kaleye de x bir türk kaleci kadromuz güçlenir.
Vefa mefa boş iş.dün akşam fatih hoca sabır bekliyor kendisi için muhtemelen muslera yı sorsalar bize çok şampiyonluk kazandırdı nankör olmasın taraftar derdi.prime zamanındaki kazançtan fedakarlık etmeyip bir de üstüne eleştiri istememek cahillikten başka bir şey değil.
Bugün Muslera nin hakkı 500 bin Euro Terim in de 1 milyon Euro.
Bu maaşlara oynasalar eleştiri ve beklenti bu derece sert ve yıkıcı olmaz.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2016 yılından galiba o sezon da felaketmiş.
bu sezon da benzerini yaşatıyor yine.

omer bayram , emre tasdemir , emre akbaba , arda turan ve muslera bunlari neden uzattigimizi hic bir taraftar bilmiyor ve anlam veremiyor.

Keşke herkes zamanı geldiğinde bırakmasını bilse. Bunca senedir biriktirdiği müthiş seneyi 2 senede yerle yeksan edecek böyle devam ederse. Aslında hatalarını doğal da karşılıyorum, adam 2 senedir tatil bile yapmıyor neredeyse neyse umarım düzelir, musleranın ıslıklandığı bi maç görmek istemem umarım olmaz
Tatil yapmak isteyen millli takimi bırakır gelmiş 35 ine başkası geçsin kaleye

Harbiden mucizeyi çıkardı yine.. ama yediği
Goller de inanılmaz kötüydü bu sene biraz toparlan be oğlum olmuyor sensiz işte!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt