#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavaş yavaş kırık sonrası travmayı atlatıyor gibi. İnşallah hızlı bir şekilde devam eder.
Şimdiki sorun konsantrasyon sorunu, vallahi benim önümde luyindama-yedlin-nelson-pva-taylan-aytaç gibi oyuncular olursa bende odaklanamam maça. Bu konuda anlıyorum oyuncuları birlikte hareket etmeye zorlamalıyız

cengizin şutu da bir o kadar müthişti

şut tekniği apayrı bişey ya o şutu dünyada atabilecek oyuncu sayısı kısıtlıdır
Biraz Robben'e benziyor şutları. O da böyle sağ kanattan içe katedip temizce uzun köşeye bırakıyordu topları.

Bu şutların babasıdır Robben.

Marsilya maçının 2. yarısında da gereksiz bir çıkış yapıyordu. Son anda vazgeçip kaleye dönmüştü. Bu kararsız ve özgüvensiz halleri her maç sıkıntı yaşatmaya müsait.

Muslera yerine kaleci isteyen renktaşlara:
FAnX1mjWUAADbcN

Yavaş yavaş kırık sonrası travmayı atlatıyor gibi. İnşallah hızlı bir şekilde devam eder.
Şimdiki sorun konsantrasyon sorunu, vallahi benim önümde luyindama-yedlin-nelson-pva-taylan-aytaç gibi oyuncular olursa bende odaklanamam maça. Bu konuda anlıyorum oyuncuları birlikte hareket etmeye zorlamalıyız

kırık sonrası ilk maçlarda gayet iyi oynamıştı diye hatırlıyorum, bu sezona kötü başladı nedense

Kaçıncı hata bu ya bıktık artık

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terimi göndermeye and içmiş.ya bu kaçıncı saçma hatan?10 sene boyunca yapmadığı aptallıkları 2 aya sığdırdı helal olsun

Tamam uzaklaştırıp savurabilirdi de anasını sattığım yerinde milyonluk oyuncular top tutup pas atamıyor yanındakine. Bu kadar yeteneksizlik olmaz. Her şeyi Musleraya yazmanın manası yok

muslera ne yaptı ki
adam tam kazmaysa kaleci ne yapacak

Yeter ulan yeter aylardır kaç defa yaptın aynı hatayı.

Mal mısın arkadaş vur topu gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt