- 18 Temmuz 2009
- 81.735
- 238.690
- 5.093
Nabzın 150 olduğu yerde olmaz o iş. Maçın başında değiliz.Pas verilmez diye bir şey yok. Talimat bu şekilde. Doğru yere oynadı. Berkan’ın tekte Nelsson’a bırakması lazımdı. Hatası olduğunu düşünmüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nabzın 150 olduğu yerde olmaz o iş. Maçın başında değiliz.Pas verilmez diye bir şey yok. Talimat bu şekilde. Doğru yere oynadı. Berkan’ın tekte Nelsson’a bırakması lazımdı. Hatası olduğunu düşünmüyorum.
nelsson bosken pres yiyen berkana oynamasi hata bence ustat aynisini kasimpasa macinda da yapti. 40 yasindaki adam tecrube koymali diyoruz en gencinden daha tecburesiz hareketler yapiyor
Kesinlikle katılıyorumMaçın sonları ve 2-2 olduğunu düşünüp rasyonel davranabilirdi, ona katılıyorum ama Nelsson’a verseydi topla çıkamayacaktık muhtemelen. Rizeliler ona basacağı için uzun atmak zorunda falan kalacaktı. Berkan’ın istasyon olup oyunu açması gerekiyordu. Berkan oraya geldi, pas şiddeti iyi ve sol ayağına doğru bir toptu. Berkan tek pasla işi bitirmeliydi. Muslera oyun sistemini uygulamaya çalıştı, bir hatası yok bence. Hata Berkan’a yazar bence.
nelsson bosken pres yiyen berkana oynamasi hata bence ustat aynisini kasimpasa macinda da yapti. 40 yasindaki adam tecrube koymali diyoruz en gencinden daha tecburesiz hareketler yapiyor
Hoca kafayı bozmuş zaten pas pas pas diye. Ondan oluyor bunlar bütün.Hocamızın hoşuna gidiyordur
bence var. jorginho bile bazen sirti donuk aldiginda kaptiriyor 40 yasinda adamsin kaptansin nelson bosken oyna gec isteBence musleranin sucu yok. Her iki pozisyonda da. Taylan zaten topu kontrol edemedi, berkanin cok net bir şekilde belini cevirememe problemi var. Ama her seye ragmen orada tekte oynayabilirdi.
zemin de ıslak üstelikNe Taylan'a ne de Berkan'a sırtı rakibe dönükken, kalemize 10 metre mesafede pas verilmemeli. Muslera gibi tecrübenin bunu öngörebilmesi lazım.