#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güvenlik sorunu olmaya devam ediyor ısrarla tehlikede bölgede kötü paslar atıyor hatalardan ders çıkarmıyor

Bu arkadaşa top gelince geriliyorum. Gerilmemide haklı çıkarıyor. Zeka eksikliği m8 desem suursuzluk mu desem bilemiyorum

Volkan Demirel: “Eleştirilere tutulan Muslera, bugün Galatasaray'ı yine kurtardı. Galatasaraylılar Muslera'nın değerini bilsin." [beIN]

Kurtardığı pozisyon çok değerliydi ama şu maçta bile sinir etti bizi, gözünü seveyim Fatih Terim ne derse desin eline ayağına gelen topların hepsini şişir ileriye doğru bak isabetli/isabetsiz de demiyorum at gitsin yeter ki kalemizde %100 'lük pozisyon olarak dönmesin senin pasla başlama sevdan

Zaten Mostafa Mohamed 'e 10 tane hava topu göndersen rahat 9 tanesine sahip olur, adam kafasıyla pas atıyor resmen

FB6U07nXEAcJxIw

Kurtardığı pozisyon çok değerliydi ama şu maçta bile sinir etti bizi, gözünü seveyim Fatih Terim ne derse desin eline ayağına gelen topların hepsini şişir ileriye doğru bak isabetli/isabetsiz de demiyorum at gitsin yeter ki kalemizde %100 'lük pozisyon olarak dönmesin senin pasla başlama sevdan

Zaten Mostafa Mohamed 'e 10 tane hava topu göndersen rahat 9 tanesine sahip olur, adam kafasıyla pas atıyor resmen
Musleranin sevdasi degil ki bu Terim veriyordur zaten bunun taktikini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt