#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herif bi ara toparlamisti yine abuk subuk goller yemeye basladi

Eskiden de armutlaştığı dönemler oluyordu sezon içinde toparlıyordu ve sezonun sonlarına doğru insan üstü performans gösteriyordu, bu sezon umut vermiyor açıkçası. Ama ölmüş bitmiş demek için hala çok erken, bir anda psikopatça kurtarışlar yapmaya başlayabiliyor.

İrfan Can mı olur başkası mı bilemem ama Muslera eski formunu bulsa dahi kaleci transferi şart.
Yedek kalecilerimiz 2. ligde bile şans bulamaz.

Pozisyonu defalarca izledim
Muslera beklemiyor ordan vurmasını pas geliyor tutar çalım atar vs beklerden adam şak diye abaniyor
En çok maaş ödediğimiz mevkilerden biri olan kalede extra bir iş yapmıyor Muslera bu sezon.
Selçuk İnan Fatih hoca sayesinde 2-3 yıl hak etmeden yüklü maaş aldıysa Muslera da 2-3 yıl Selçuk gibi hak etmeden alacak yüklü maaş.
Gözüken gerçek bu.
Fatih hoca yaşı dolayısıyla fazla duygusal.
Galatasaray in parasını geçmişteki performansinin hatırına peşkeş çekmeye devam edecektir.
Kerem den 30 kat fazla para kazanıyor muslera bu arada kerem in başlığında çocuğa laf edenlere tekrar hatırlatırım.
Kerem İstanbul'da gecekondu 2+1 ancak alabilir 1 yıllık maaşıyla.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yedigimiz golü görmemistim simdi mac özetini izledim. Golde net hatali. O topu cikarmasi lazimdi

Her maç oynuyo,normalin üstü kaleye gelen bütün toplar gol oluyo

Madem gelen toplar gol olacak sen niye oynuyosun,biz niye 2m maaş veriyoruz ve yabancı kontenjanı harcıyoruz

Bizim taraftar genç kaleciye alişik değil. Berke nin yediği golleri felan kimse kabul etmez.

Muslera 'nın sorununun hala formsuzluk olduğuna inanan var mı ? İlk Psv maçını 21 Temmuz 'da oynadık bugün 8 Kasım hala Muslera 'nın hatalarını konuşuyoruz

Bu nasıl bir formsuzlukmuş ki oynadığımız maçların yarısından çoğunda istikrarlı şekilde Muslera 'nın hatalarını konuşuyoruz 4 aydır. Bence sene başında Doğan Alemdar 'ı almadığımız için çok pişman olacağız

Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzon sana kalecilerini vermeyeceği için Doğan 'ı da elinden kaçırdığın için bence yerli kaleci planımız suya düştü kimse İrfan Can demesin Muslera 'nın en kötü halinden bile daha kötü durumda.

Tabii sene sonunda atıyorum Arda Özçimen çıkar müthiş bir performans gösterir transfer edersin ne bileyim Okan Koçuk artık ben oldum der kaleyi devredersin ama şu anda hiçbir yerli kaleciye güvenip transfer edelim kalemizi devredelim diyemiyorum

Ligde 2-3 maç dinlendirilebilir.

Son düzenleme:
Bjk maçı sıçtın, bu maçta da yarı yarıya hata kılınç olsa da tüyü diktin. Sırada hangi resitalin var muslera bey?

Eskiden de armutlaştığı dönemler oluyordu sezon içinde toparlıyordu ve sezonun sonlarına doğru insan üstü performans gösteriyordu, bu sezon umut vermiyor açıkçası. Ama ölmüş bitmiş demek için hala çok erken, bir anda psikopatça kurtarışlar yapmaya başlayabiliyor.
Armutlastigi hemde cok mac oluyordu ama yasindan ve bizim rakiblere göre iyi kadromuzdan kurtariyordu ve bunlarin üstü kapatiliyordu. Artik üstü örtülücek durum da kalmadi. Ama su bi gercek oynadigimz sistem mi desem oyunmu desem de bu durumu ortaya cikartiyor. Durmadan Yan pas geri pas hata olusana kadar. Bi kaleci durmadan oyunun icinde olmaz. Sanki oyunu ordan kuruyoruz hep, tam bi sacmalik.

kalenin içine çelmiş
1636580110964.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt