#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz yönetiminin en büyük kazığı muslera ile olan sözleşme. Sanki bekleseler yeni yönetimi muslera baska takima gidicekti. Yap 1+1yillik ne diye 35 yaşında ki adama 3 yil verirsin.

Muslera'yla çok güzel bir on sene geçirdik ama artık yavaştan Muslera'nın yerine geçebilecek kaleciyi bulmamızın zamanı geldi de geçiyor.

Muslera 'nın sorununun hala formsuzluk olduğuna inanan var mı ? İlk Psv maçını 21 Temmuz 'da oynadık bugün 8 Kasım hala Muslera 'nın hatalarını konuşuyoruz

Bu nasıl bir formsuzlukmuş ki oynadığımız maçların yarısından çoğunda istikrarlı şekilde Muslera 'nın hatalarını konuşuyoruz 4 aydır. Bence sene başında Doğan Alemdar 'ı almadığımız için çok pişman olacağız

Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzon sana kalecilerini vermeyeceği için Doğan 'ı da elinden kaçırdığın için bence yerli kaleci planımız suya düştü kimse İrfan Can demesin Muslera 'nın en kötü halinden bile daha kötü durumda.

Tabii sene sonunda atıyorum Arda Özçimen çıkar müthiş bir performans gösterir transfer edersin ne bileyim Okan Koçuk artık ben oldum der kaleyi devredersin ama şu anda hiçbir yerli kaleciye güvenip transfer edelim kalemizi devredelim diyemiyorum

Bizim düzgün yerli kalecimiz olmaz mesela fb kendi çapında iyi yerli buluyor biz anca karpuzcu buluyoruz yerli olunca mecbur yine yabancı birini getirmeliyiz.

Sezon sonu milli takımı bırakır. Ama 2 yıl daha bizimle olur.

@Enes Dalmış'ın dediği gibi Muslera içimizi yakıyor kesinlikle.

Ekstra bir şey beklemiyorum artık. Yenmeyecek golleri yemesin yeter. Harikalar yaratan 1 kurtarış yapıp 3-4 dandik gol yiyen adamın faydası az zararı çok maalesef.

Doğan Alemdar'ı parası neyse basıp Fransa'dan almamız lazım.

Doğru zamanda ayrılmayı bilmeli. Zamanında Burak bunu iyi yaptı.

Gönül isterdi ki eski Muslera gibi kurtarışlar yapsın ama zırt pırt hatalı goller yerse takıma sadece zararı olur.

istediğin kadar profesyonel ol, belli bir yaştan sonra motive olmak zordur

ya kontrat kapmak için oynarsın, ya da arkada yedek oyuncudan baskı gelmesi gerekir

nando 3 senelik sözleşmeyi aldı ve yedeği yok. Vefa falan demeyin. Koskoca madrid, ramos'a 1 senelik sözleşme verdi, ramos 2 sene istediği için yollandı

chelsea 30 yaşından sonra lampard, terry dahil her oyuncuya 1 yıllık sözleşme veriyordu. İyi oynarsa yeniliyordu

biz ise 35 yaşındayken 3 sene verdik. O gün neden bunun yangını yapılmadı aklım almıyor

Yarın derbide beni en çok korkutan oyuncu muslera. Umarım gününde olur yoksa işimiz var. Milli takımda da saçma sapan goller yemiş gene. Musleraya yedeğimiz bile yok..

Yarin insallah iyi olursun. Yine bariz hata yaparsan isteginle sozlesmeni feshet. Yok vefa filan bilmem. Milyon eurolari alan adama vefa duygum olmaz. Zamaninda cok da ovdum ama bu gemi yurumuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt