- 3 Temmuz 2012
- 138.025
- 86.874
- 5.338
yarın en ufak hatasında sövecegim isim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vefa olayı bu kulübün kanseridir.Maaşı her gün artıp
Performansı her gün düşen
EFSANEMİZ.
O öyle bir efsanedirki maaşı tartışılamaz. Ağzımıza sıçar ama susmalıyız çünkü o bizim efsanemiz.
Maçta 1 top kurtardı diye maçı aldı denilecek noktaya kadar da düştü, ülkedeki 10 kaleciyi toplasan bunun kadar anca maaş alıyordur ama paşamızın kurtarış yapmasını büyük iş olarak anlatıyoruz.
Uğurcan gibi falan olsa kimbilir nasıl övülürdü.
Bu sene irzimiza geçti adminim. Devam etmez inşallah ama dur durağı yok bunun. Korkutuyor. Bu macta da barış hata yaparsa kadro dışı kalmaliMaaşı her gün artıp
Performansı her gün düşen
EFSANEMİZ.
O öyle bir efsanedirki maaşı tartışılamaz. Ağzımıza sıçar ama susmalıyız çünkü o bizim efsanemiz.
Maçta 1 top kurtardı diye maçı aldı denilecek noktaya kadar da düştü, ülkedeki 10 kaleciyi toplasan bunun kadar anca maaş alıyordur ama paşamızın kurtarış yapmasını büyük iş olarak anlatıyoruz.
Uğurcan gibi falan olsa kimbilir nasıl övülürdü.
Milyon euro alan adamlara vefa gösterilemez renktas. Sanki ucuza oynuyorlarVefa olayı bu kulübün kanseridir.
Gel de bizim taraftara anlat.Milyon euro alan adamlara vefa gösterilemez renktas. Sanki ucuza oynuyorlar
Vefa olayı bu kulübün kanseridir.
Bu sözleşme yapıldığı zaman koca forumda iki üç kişiyle yanlış olduğunu savundum ama linç etmeye kalktılar bize vazgeçtim artık muslera badeleme yaptıran şeyh gibi hipnotize etmiş forumu dedim geçtim.istediğin kadar profesyonel ol, belli bir yaştan sonra motive olmak zordur
ya kontrat kapmak için oynarsın, ya da arkada yedek oyuncudan baskı gelmesi gerekir
nando 3 senelik sözleşmeyi aldı ve yedeği yok. Vefa falan demeyin. Koskoca madrid, ramos'a 1 senelik sözleşme verdi, ramos 2 sene istediği için yollandı
chelsea 30 yaşından sonra lampard, terry dahil her oyuncuya 1 yıllık sözleşme veriyordu. İyi oynarsa yeniliyordu
biz ise 35 yaşındayken 3 sene verdik. O gün neden bunun yangını yapılmadı aklım almıyor
Sivas´ın teknik direktörü de Beşiktaş’lı Rıza zaten onu da galibiyetten sayma.
Gelenin geçenin yendiği takımı yenemedik ya hala aklım o günde kaldı. Muslera bugün fenere karşı aldığı paranın hakkını vermeli artık,
Benimde rüyama girdi hadi bakalım hayırlısı.ruyamda yumurtluyordu yine :/