#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sivas´ın teknik direktörü de Beşiktaş’lı Rıza zaten onu da galibiyetten sayma.

Gelenin geçenin yendiği takımı yenemedik ya hala aklım o günde kaldı. Muslera bugün fenere karşı aldığı paranın hakkını vermeli artık,

Maaşı her gün artıp
Performansı her gün düşen
EFSANEMİZ.

O öyle bir efsanedirki maaşı tartışılamaz. Ağzımıza sıçar ama susmalıyız çünkü o bizim efsanemiz.

Maçta 1 top kurtardı diye maçı aldı denilecek noktaya kadar da düştü, ülkedeki 10 kaleciyi toplasan bunun kadar anca maaş alıyordur ama paşamızın kurtarış yapmasını büyük iş olarak anlatıyoruz.

Uğurcan gibi falan olsa kimbilir nasıl övülürdü.

Maaşı her gün artıp
EFSANEMİZ.

O öyle bir efsanedirki maaşı tartışılamaz. Ağzımıza sıçar ama susmalıyız çünkü o bizim efsanemiz.

Maçta 1 top kurtardı diye maçı aldı denilecek noktaya kadar da düştü, ülkedeki 10 kaleciyi toplasan bunun kadar anca maaş alıyordur ama paşamızın kurtarış yapmasını büyük iş olarak anlatıyoruz.

Vefa olayı bu kulübün kanseridir.

Maaşı her gün artıp
EFSANEMİZ.

Bu sene irzimiza geçti adminim. Devam etmez inşallah ama dur durağı yok bunun. Korkutuyor. Bu macta da barış hata yaparsa kadro dışı kalmali

istediğin kadar profesyonel ol, belli bir yaştan sonra motive olmak zordur

ya kontrat kapmak için oynarsın, ya da arkada yedek oyuncudan baskı gelmesi gerekir

nando 3 senelik sözleşmeyi aldı ve yedeği yok. Vefa falan demeyin. Koskoca madrid, ramos'a 1 senelik sözleşme verdi, ramos 2 sene istediği için yollandı

chelsea 30 yaşından sonra lampard, terry dahil her oyuncuya 1 yıllık sözleşme veriyordu. İyi oynarsa yeniliyordu

biz ise 35 yaşındayken 3 sene verdik. O gün neden bunun yangını yapılmadı aklım almıyor
Bu sözleşme yapıldığı zaman koca forumda iki üç kişiyle yanlış olduğunu savundum ama linç etmeye kalktılar bize vazgeçtim artık muslera badeleme yaptıran şeyh gibi hipnotize etmiş forumu dedim geçtim.
Vakit bulursam arşivlere bakıp şimdi sövenler nasıl mutluydu 38 yaşında adama yıllık verilecek 40 milyon TL ye.
Aynı adamlar kerem in maaşı 2 milyondan 12 milyona çıkmasın diye de savunuyor bu kadar yabancı hayranlığını da ezikliğin ispatıdır başka açıklaması olamaz.
Denizli başımızda iken bjk ye karşı deplasmanda sneijder in golüyle one geçip muslera nin 1 i skandal 2 hatalı golüyle yenildiğimiz maçta muslerayi eleştirdim diye yemediğim hakaret kalmamıştı neymiş efendim maçta çok net 3-4 pozisyonda kurtarış yapmış.
Bu maçtan sonra muslera nin abartılan bir kaleci olduğunu anladım ama müritlerine göre o en iyi ilk 5 kaleciden biriydi hata her zaman.
Kendi adıma tek yanıldığım performansı sakatlıktan döndüğünde sözleşme imzalayana kadar ki iyi oyunu.
Bunun üzerine sözleşme uzatılsin ama max 2 yıllık max 2 milyon euro dan diye yazmıştım..
Efsane olmadığını o performansının sözleşme için olduğunda anladım.menejeri aracılığıyla 1 ay süren pazarlıklar vs iyice soğuttu kendini
Nazarimda İyi bir başarılı kaleci o kadar. Akşam umarım penaltı veya hatalı pas ile rakibe ikramda bulunmaz extra bir beklentim yok.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarım bugün hata yapmaz Muslera.. Uruguay milli takımında yediği golleri görünce bu maçta tırsmıyorum desem yalan olur..

Artık kendisiyle vedalaşmalıyız. Malesef biz bu vedalaşma işini beceremiyoruz.. Reflekslerini kaybetmiş olan adamın sözleşmesini yıllık 2,5 milyon eurodan uzattık resmen..

adam akıllı top tut

kazandırdıklarının hatrına susuyoruz kendide farkındadır artık emeklilik zamanı geldiginin sıradan kaleciden farkı kalmadı

hatta sıradan kaleci performansı bile yok artık o yüzden bu yıl nandoyu fatih hocamızla birlikte ugurlama senesi olmalı

Herkes rüyasında görmüş ben de birkaç gün önce görmüştüm. Şöyle bir sey yaşanırsa kendimi keserim heralde🤣
93537372-B78C-4F20-827D-9FA1F95459F3.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt