#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kalecinin fark yaratması için (hele İsmail'den sonra) kıstasımız hiç ama hiç gol yememesi midir?İnsaf ya
Anlatmak istedigimi anlamiyorsun. Daha net yazayim. Muslera sahada calismaya basladi, 1 hafta icinde mac oynayabilecek duruma gelir. Kaleye Muslera gecseydi ve orta sahada Taylan ve Berkan yerine bir 8 numara alip oynatsaydik kotu mu olurdu? Pena kalede Ismail’den daha cok guven veriyor dogru ama Ismail kaleci degil zaten.

Anlatmak istedigimi anlamiyorsun. Daha net yazayim. Muslera sahada calismaya basladi, 1 hafta icinde mac oynayabilecek duruma gelir. Kaleye Muslera gecseydi ve orta sahada Taylan ve Berkan yerine bir 8 numara alip oynatsaydik kotu mu olurdu? Pena kalede Ismail’den daha cok guven veriyor dogru ama Ismail kaleci degil zaten.
Eğer aksi bir imkan olsaydı zaten yerli kaleci alınacaktı. Kimin kapısı çalınsa fahiş fiyatlar çekiliyor. Yönetim 6 ay için neden para versin x bir kaleciye. Sezon sonu Okan dönüyor diye düşünüyorlar işte. (kendisini de hiç beğenmem o ayrı.) Ama nesi mantıksız bunun.

Bu tarz önlemler ile idare edeceksin ki sezon sonu transfer yapabilesin.

Kova reisss adamsın tribünden desteğe devam reiss sezonu kapadın sen kapadın üstattt

Fernando Muslera, bugün ilk kez takımla birlikte idman yaptı.

1646054223624.webp

2-3 maç daha Pena oynasın ama Muslera tam hazır olunca kaleyi almalı seneye kalecimiz Muslera olacak sonuçta. Pena şu dönemde çok iyi katkı sağladı onun içinde faydalı oldu tabiki üst seviye maç oynama şansını buldu.

İki dakika şeytanın avukatlığını yapayım madem.

Büyük sakatlıktan acayip döndü kontratı bitiyordu Meksika dedi Lazio'ya gitmek isterim bir noktada dedi Güney Amerika'ya dönmek isterim dedi felaket oynadı M.Cengiz de resmen siyasi hamle yapmak için Sevr gibi kontrat verdi ve imzayı atar atmaz performansı yarıya indi.

Kendinden iyi rakamları olan Kocuk bir şekilde gitti, işinde çok etkin olan Taffarel gitti (ki şaka gibi herif Liverpool'a gitti), geriye çok sevdiği bir tane kaleci geliştirmişliğine şahit olmadığım Fadıl ve uzman bodyguard Çipe kaldı. Bu sezonu da bayağı boşladı bir iki maç haricinde oldukça kötüydü ligin en kötü kalecilerinden biriydi. Uyduruk bir sakatlıktan dönme süreci ise ne hikmetse başarılı ve ucuz bir kaleci bulmamızla filizlendi.

Peña gelir gelmez başkan locasından maç takip etmeye başladı şimdi de hızla dönüş yapma derdinde. Bakalım bu süreç nereye varacak.

Yanlış yerler olabilir ama genel hatlarıyla gerçekler bunlar. Eğer GS efsanesiyse hizmeti en iyi şekilde devam ettirmeli ettiremiyorsa da zarar vermemeli ama benim hiç umudum yok.

Döndü. Simdi 1.84boyundaki yabanci kaleci alma mantigini anlatin bana. 3 mac icin degdi mi?

Döndü. Simdi 1.84boyundaki yabanci kaleci alma mantigini anlatin bana. 3 mac icin degdi mi?

O 3 maç Çipe olsaydı büyük ihtimalle 7 puan azımız vardı. 28 puan yapar, zor fikstürü ve moral bozukluğunu düşünürsek küme düşerdik. Ancak Pena bence o kadar iyi kaleci değil. Maliyetinin ucuz olması iyi yapıyor. 375 bine daha iyisini bulamazdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt