- 3 Temmuz 2012
- 138.009
- 86.869
- 5.338
sözlesmesi fesih edilmeli sene sonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedsondan boy dezavantaji yüzünden manyak gol yedi. Evet cok degdiDeğdi.
En kötü sezonu bu sene. Adam avrupa liginin en iyi kalecisi seciliyorgs taraftarı seni çok arayacak
büyük kaleci
var ol
orkan uşak, aykut erçetine de santis falan bunlar için iyidirEn kötü sezonu bu sene. Adam avrupa liginin en iyi kalecisi seciliyor
ismail kurtarırdı boyuylaGedsondan boy dezavantaji yüzünden manyak gol yedi. Evet cok degdi
Ismaile iyi kaleci demismiyim su an? Yabanci kaleci, 2. yabanci kaleci 4 haftaligina almak kadar aptalca bir sey yokturismail kurtarırdı boyuyla
he musap he. sen kafayı yedin iyice. boy ile kaleci kıyaslayıp; ismail iyi mi dedim diyorsun. Sanki alabileceğin yerli kaleci varda almıyorsun.Ismaile iyi kaleci demismiyim su an? Yabanci kaleci, 2. yabanci kaleci 4 haftaligina almak kadar aptalca bir sey yoktur
Ve evet o nu yemezdi
4 hafta icin hatta Fatih ile bile devam ederim.he musap he. sen kafayı yedin iyice. boy ile kaleci kıyaslayıp; ismail iyi mi dedim diyorsun. Sanki alabileceğin yerli kaleci varda almıyorsun.
Ospina,Casillas,Ruffier,Taffarel(1,824 hafta icin hatta Fatih ile bile devam ederim.
Ve evet kaleci icin boy önemlidir
)Ospina,Casillas,Ruffier,Taffarel(1,82)
Pena 1,85
Fatih diyorsun hala boş dursun kale desen daha çok anlardım seni.
KK sandım, allah seni bildiğin gibi yapsın

Ospina,Casillas,Ruffier,Taffarel(1,82)
Pena 1,85
Fatih diyorsun hala boş dursun kale desen daha çok anlardım seni.
Mıhlanmış kank
Her zmn ki haliMıhlanmış kank
Son yazdan beri iyice garipleşti zaten.Her zmn ki hali