#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç penaltı tutabildi mi ya bu?
hatırladığım her penaltıda mok çuvalı gibi terse yatıyor

penalti tutmak ne ya ona mi kaldik. kizacak baska sey mi kalmadi berkan torrent vs kizin

Bu sene neyse de Seneye olacaksa teknik ekipte olsun kalede filan olmasin

Bugün daha 1. dakika dolmadan varlığını hissettirdi kredisi sonsuz reis.

efsanemiz geri dönüşünü hemen taçlandırdı, gollerde hatası var mıydı yok muydu bilmem de, kadroda muslera'yı görünce maça olan tüm izleme şevkim kaçtı

Muslera'yı çok severim. Fakat Galatasaray'ı kişilerden bağımsız daha çok seviyorum. Eğer oynayacağımız oyun buysa Muslera kalede olamaz. Pena oyun kurma konusunda bana göre fersah fersah önde. Top kendisine geldiği zamanlarda hiç rahatlatamadı takımı. Yoksa kaleciliği efsanedir benim için ama bu oyun planında hiç olmuyor.

Ayrıca aldığı maaş aşırı sıkıntı o kadar lüksümüz yok. Bıraksın teknik ekipte yer alsın.

Penaltıda köşeyi bilse de çıkaramazdı. Adam çok iyi penaltıcı.

Bahsettiğim nokta bu. Muslera pas hızını pası attığı yeri iyi ayarlamıyor dün o yüzden çok sıkıntı çektik. Pena olsaydı ilk golü yemezdik ondan eminim. Diğer 2 golü yerdi muhtemelen ama hem sakin olup ilk golü yedirmezdi hem de oyun kurulumunda çok daha iyi olurduk. Umarım bundan sonra Pena oynar. Muslera'da sezon sonu iyi bir şekilde yollarımızı ayırırız.

zirvede bırak keyfi zirveleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt