#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerde saçma antrenör yönetim ve topcu var bulup getiriyoruz.

nerde abidik gubidik herifler var etrafımızda geziyor

Fb derbilerinde aşırı saçmalıyor, en az 3 4 maç verdik fenere bunun yuzunden.

Öyle veya böyle Kadıköyde kaybetmişiz, üstüne gelen topu içeri almışsın eyvallah ama maç sonu Kaptan olarak yenildiğin maçta gülerek İrfan Can denen herifle forma değiştirme telaşını anlayamadık. Galatasaray Kaptanlığı bu kadar ucuz mu ?

Nasıl billur var sende de yerine alınan oyuncu çok iyi oynarken sakatlıktan çıkıp hemen 11'e giriyorsun?

Helal olsun sana.

ula 1 kere de zamanida biraksinlar d su topculr kendilerinden nefret ettirmeden. kim bilir seneye ne kufurler dosicez bu bireye.

Pena niye oynamıyor ?
Dün maçta Muslera'nın hiç artısını göremedim.

Nasıl billur var sende de yerine alınan oyuncu çok iyi oynarken sakatlıktan çıkıp hemen 11'e giriyorsun?

Helal olsun sana.
Mal taraftar yüzünden. Muslera dönecek niye oyuncuya ihtiyac var, Mart sonu geldi muslera artık oynasın zaten diğeri kiralık gidecek diye kafa silkerlerse böyle olur.
Kulübün başındaki herif de artık ne sözler verdi ki herif direkt başladı.

Mal taraftar yüzünden. Muslera dönecek niye oyuncuya ihtiyac var, Mart sonu geldi muslera artık oynasın zaten diğeri kiralık gidecek diye kafa silkerlerse böyle olur.
Kulübün başındaki herif de artık ne sözler verdi ki herif direkt başladı.
Abi Muslera dönecek diye yerli bir kaleci ile bu süreci geçirsek sıkıntı yok. Muslera geldiğinde kaleye geçsin. Ya da Pena kötü performans gösterseydi yine aynı şekilde Muslera düzeldiğinde geçsin kaleye.

Ama Pena gayet de iyi giderken, senin düşündüğün oyun sisteminde de gayet iyi performans gösterirken neden neşteri vurup Muslera'ya dönersin? Çok saçma.

yav gelecek sene kalede izlemeyelim bari bu adamı. bırakıp gitse keşke ama nerdeeeee.

negatif yorumlara katılmıyorum - perfomansı düşse bile kolay değil aynı kalibrede kaleci tutturmak .

yerlilerde de 3 maçta bir batırma potansiyeli hep var.

maaşında indirime gidilmeli. orada ayrılmak isterse kendisi kulüp bulur gider zaten - maaşın tamamını verin kafasına girmez heralde 10 mu 11 sene bu takımda oynayıp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt