#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hqdefault.jpg

Nasıl ikna ederiz ne yaparız bilmiyorum ama yeni sezon kendisiyle başlarsak çok şey kaybederiz.

Dün Nelsson un çizgiden çıkardığı pozisyonda herkes Pulgar ı suçluyor ama Allah rızası için Muslera nın kısa mesafede Pulgar a attığı pasa bir bakın hani halı-sahada arkadaşım atsa o pası küfrederim hayatında hiç mi topa vurmadın diye

Kısa mesafede pasın şiddetini öyle bir ayarlayamamış ki Muslera hani Pulgar değil de Melo / Fernando filan olsaydı onlar bile kontrol edemezdi bir de attığı pas yerden bile gitmiyor saçma sapan sekerek ilerliyor

Muslera yüzünden pozisyonda mağdur olan 484984984. futbolcumuz olabilir Pulgar, sırtı dönük baskı altındaki oyuncumuza pas atma konusunda bir Dünya yıldızı oldu Muslera resmen

Hani kalecilik yetilerine değinmiyorum bile, rakiplerimizin kalecileri Uğurcan Muriç Altay veya Sehiç Okan filan maç kazandırırken Muslera hatalı gol yemediği zaman seviniyor formda renktaşlarımız

Gercek kaptan Nando sampiyonluk modunu acti gene

Az kalsın yumurtluyordu Poko'nun sağ taraftan gelen şutunda.

Yedeği iyi olunca bi' silkelendi kendine geldi. Ama hala baskı altında geveliyor ayağında topu. Yakında bir hata yapabilir.

uyuşuk, yan top sıfır, ayaklar bitik.

Var olan tek şey kredisi. O da tükendi

Ligde daha kötü kaleci var mi diye düşündum bulamadım. Yok galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt