#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneyede böyle devam edecekse okan dursun kalede en azından 4 Türk muhabbetinde rahatlariz.

Sadece Muslera özelinde değil Kerem dışında bu sezon doğru düzgün, istikrar gösterebilmiş bir futbolcumuz yok. Seneye Avrupa'da olmadığımız ve yabancı kontenjanı da bir kişi daha artacağı için Muslera yerine yerli bir kaleciyle yola devam etmek şu anda bana daha mantıklı geliyor.

yediğin golü biz atsak golü unutur yiyen kaleciyi unutmazdım. Puh sana

Sadece Muslera özelinde değil Kerem dışında bu sezon doğru düzgün, istikrar gösterebilmiş bir futbolcumuz yok. Seneye Avrupa'da olmadığımız ve yabancı kontenjanı da bir kişi daha artacağı için Muslera yerine yerli bir kaleciyle yola devam etmek şu anda bana daha mantıklı geliyor.
Marcao da iyi

Yediği gol dışında da kötüydü.
Ayağı kötüydü iyice kötü hale gelmiş atılan 3 toptan 1 inde mutlaka kısa vurup tehlikeye Sebeb veriyor
Sivas kalecisine 15 top atıldı hiç birinde panik yapmadı uzun veya kısa tık tık uzaklaştırdı
Demem o ki vasat bile değil şu an.
Fiyat performans olarak en kötüsü takımın.
Efsaneliğine zarar vermek istiyorsa devam eder ama inşallah orta bir yol bulunup yollar ayrılır.
Muslerayı kötü hatırlamak istemiyorum

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazandığı maaşı hak etmediği bariz. Uzun zamandır istikrar sorunu var. Mutlaka gönderilmesi lazım.

garanti 5 m€ parayı bırakıp gideceğini sanmıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera güzel pozisyon alıyor eyvallah ama top tam üzerine gelmiyorsa asla köşeye hareketlenmiyor bacaklarını kırıp bekliyor taraftar da yaaahabbbbvvv Muslera ne yapsın o pozisyonda diyor geçiştiriyoruz bugün dün bir önceki gün uzun zamandır böyle

Aralarda da sık sık böyle pozisyon hatası yapıyor, üzerine gelen topu alıyor ne bileyim saçma sapan bir pas ile kalemizde pozisyon görüyoruz filan taraftarın o zaman aklına geliyor eleştirmek

Muslera uzun zamandır vasatı aşamadı bile maalesef,

Bu adamın topu eline alıp 2 saat oyuna sokmaması bekletmesi beni deli ediyo önde olsakta geride olsakta aynı
Bu huyu belki 5 yıldır var
Başka maçlarda küme düşen takım kalecisi dahi rakibi eksik yakalamak için hızlı sokuyor topu oyuna bizim Muslera risk almayım diye rakipte 5 kişi dahi oyundan düşmüş olsa dahi topu yere vurup sete dönüyor.
Bence bu psikolojik.
Hata yapmayalım diye 0 risk ile oynamak istiyor.

Başka maçlarda küme düşen takım kalecisi dahi rakibi eksik yakalamak için hızlı sokuyor topu oyuna bizim Muslera risk almayım diye rakipte 5 kişi dahi oyundan düşmüş olsa dahi topu yere vurup sete dönüyor.
Bence bu psikolojik.

Aynen yıllardır aynı cıldırtıyo insanı takım yenik bu bir saga bir sola bakıyo düşün babam düşün ondan sonra düzgün soksa gene iyi gidip sacma sapan yerlere atıyo

Pena yı izledik adam ne güzel yeri geldiğinde ileri oynuyordu yeri geldiğinde kısa pas atıyordu. Muslera sanki Fatih hocanın dk 70 de oyuncu değiştirmeye şartlanması gibi kısa pas atmaya şartlanmış durumda... :D Takım futbolu unutmuş başka bir şey yaşıyor sanki...

Pena yı izledik adam ne güzel yeri geldiğinde ileri oynuyordu yeri geldiğinde kısa pas atıyordu. Muslera sanki Fatih hocanın dk 70 de oyuncu değiştirmeye şartlanması gibi kısa pas atmaya şartlanmış durumda... :D Takım futbolu unutmuş başka bir şey yaşıyor sanki...
Büyük sorun, oyun her seferinde kisa paslarla baslamaz. Hele birde topu elinde tutup sogutmasi yokmu.

Bence bu psikolojik.

Hata yapmayim diyip diye kisa paslarla cikiyoruz orda da arada topu rakibin önüne atip tehlikeli halde kaleye geri dönmesini sagliyor.

Bu adam neden oynatılıyor hala anlamıyorum. Pena iyi gidiyordu, neden kesik yedi

Bugün yediği golü iso yese ana avrat söverdik.

Sürekli aynı şeylere dönüp geliyorum ama dediğim gibi 2.5 milyon Euro’luk garanti sözleşme ve o yaşında garanti üç yıl berbat bir anlaşmaydı.

Söylenecek bir şey yok. Gitmesini iste bakalım gidecek mi? Kim verecek o net 2.5’luk sözleşmeyi?

1.5 milyon Euro ve 1+1 yıllık sözleşme verilse hayır mı diyecekti? Derse de güle güle dersin.

Geriden pas futbolu diyorsun tekniği berbat ve ayağındaki topla risk almayı seven bir adamla kadro mühendisliği yapıyorsun.

Bıktım bu ülkedeki iş bilmezlerden.

Iyice armuta döndü.

Yediği golden ziyade ilk yarıda kalesinden çıkıp topa sahip olamayıp ağır saçmaladığı bir pozisyon vardı. Orada penaltı yaptıracaktı neredeyse, rakibi falan aşağı çekiyordu.

Maalesef öyle gözüküyor ki küfür yiyerek kulübü bırakacak gibi.

Bu adamın topu eline alıp 2 saat oyuna sokmaması bekletmesi beni deli ediyo önde olsakta geride olsakta aynı
Geriden oyun kurma ayagina teknik direktor secimi de olabilir. Fatih iyi kotu konusu degil ama ilk geldiginde en begendigim ozelligi topu aninda oyuna sokmasiydi. Sonra ansizin o da topu bekletmeye baslamisti. Hatta Terim sadece Luyindama'ya degil Muslera'ya da kızmisti. Torrent de aynisini istemis olabilir veya aliskanlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt