#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Latin ameralı olup da bu kadar kötü ayağa sahip kaleci görmedim. Hoş ayağı iyi olsa bizde 10 sene kalmazdı zaten.

İcardi ve rachica'nın bonservisleri alınmaya çalışılacağı için bu sene kaleci alınmaz muslera 1 sene daha kalır.

Geçmişin hatrına tek kelime etmeyeceğim. Bu kaçıncı? Kaç yaşında adamsın biraz tecrübeni konuştur artık. Dilerim seneye ilk iş olarak kaleci buluruz.

Verdi maçı tek başına. Kayseri maçı gibi fark olacak maç ne hale geldi. Pas sevdanı seveyim senin

Aynen öyle altaydan ya da Uğurcan dan iyi değil performansi ki onlar da çok kötü sezon geçiyorlar
Ben hep soyluyom geçen sene sakatlanmadan önceki hali rezildi. Pena iyiyken kestiler yine kaleye geçti. Bu sene maç kurtardığı var mı aklımda yok. Seneye olmamali yediği ilk gol 18 lik kaleciler yemez

olm sadece rakip kaleciye bakiyorum ufak bir bebe sifir hata bir de musleraya bakiyorsun ne yaptigi belli degil

Adamların ikinci yarı tek şutu var. Kaleyi tutsa o da gol olacaktı...

Bu sene idare ediyordu savunmanin da iyi olmasi götürüyordu isi gercekci konusmak gerekirse senelerdir kale degisiklik diye bagriyor.

Ayağına zıçam burnun kalktığı ayakların tere basmadı mı hiç çekilmiyosun

2015’de neredeyse tek başı a şampiyonluğu almıştı bugün vermemiştir umarım.

İkinci yari bir şutları var top geçtikten sonra atladı kaleye gitse goldü oda .
Ilk gol komedi ayakta kalsa tutacak ikinci gol desen vur topu kac tane güzel pas attın ki sanki şimdiye kadar Trabzon maçında da aynısı yapmıştın .3 .golde nereye zıplıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt