#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav arkası dönük adama top atilmaz atılmaz, bjk zaten basmış, açın Avrupa'da golleri izleyin, hepsi bu tip pozisyonlardan oluyor, Taylan da torreira da Sergio da Berkan da hata yaptı, hepsi mi suçlu bu adamların, hepsi mi kazma, demek ki bu kolay iş değil,

Yahu hadi attın uyarsana adamın arkası dönük geldi geldi desene dön bana desene.Kal geliyor buna pası atıyor sadede izliyor kaptırmasını kaçıncı oldu bu at bana de dön bana de geldi de yok mala bağlayıp kalıyor

Bu takımın efsanesidir. Karakter kişilik olarakta çok seviyorum Muslera'yı, ama önümüzdeki sezon bu takımda olmamalı. Bence Oliveira pozisyonunda ciddi bir hatası yoktu çünkü maç içinde bu tarz pasları her oyuncuya attı ama Oliveira kıçını kaldırmaktan aciz çevre kontrolü çok zayıf olduğu için golü yedirdi. Bu pozisyondan bağımsız artık eski formunu iyice kaybettiğini düşünüyorum. Uruguay milli takımı gerizekalımı da bu adamı üçüncü kalecisi yaptı. Her şeye duygusal yaklaşmayı bırakmamız gerekiyor, Uruguay milli takımının kalesini Uruguay liginde oynayan Sergio Rochet koruyor ikinci kaleciside Santiago Mele.

1682881978127.webp

bu nasıl bi diziliş ztn ilk başta o saçma da
musleranın falsosu varsa o da ilk başta gerilip sağda boş duran boeye atacakmış gibi yapması. daha hızlı sergioya oynayabilirdi

1682882027954.webp

zaten onu yapınca ahmetoviç ve jetson sola kayıyor. yoksa sergioya basacakları yok.
baskıyı görünce sergioya adam geliyor diyor sergio da sadece sağına bakıp ha orda kimse yok diye düşündüğü için soluna çekiyor topu ama o esnada ahmetoviç soluna gelmiş oluyor

1682882188256.webp

bence burda sergio suçludur oraya gelip top alıyorsan bu kdr rahat olmaman gerek

Oliveira, Sam ve Mertens in ardından seneye takımda yedek bile görmek istemediğim kaleci

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mac boyu zaten adam uzun oynadı

sergio kendını gösterdi arkasındaki adam 10 metrede

orda pas opsiyonu ya ileri atacak ya sergio

bende olsam sergioya atardım

55 milyonluk dolarlık dolandırıcılıkta tüm parası gitti diyorlar. Yedeğe çekmek herkes için daha hayırlı olacak.

Yan toplara çıkmıyor.

Israrla taç çizgisine doğru uzun toplar atıyor ve çoğu taç olarak rakip takıma geçiyor.

Sürekli arkası dönük adama pas ile oyunu başlatıyor.

Ayakları çok kötü bir kaleci.

Hadi pas ile oyunu başlatma hocanın tercihi diyelim. Diğer doneler, bireysel olarak hataları malesef.

inter'in yaptığı handanovic-onana değişikliğini gelecek sene yapmak gerek artık. sezon öncesi zart zurt 2 ay var, o süreçte okan kocuk'un bütün gelişimi izlenmeli. olacaksa olur, olmazsa da önüne 1 kaleci almak şart seneye.

Biraz insiyatif al dik ileri topu yav kaç kere ağzımız yandı şu gollerden pas vermek zorunda değilsin. Sergio sağını görmüyor, çok bekletiyor topu, her şeye tamam fakat sen çevresini görüyorsun onun sonuçta. Gerçi geçen hafta gördük ki görmüyorsun bizdeki laf.

Hadi kardeş, daha fazla rezil olmadan, yavaş yavaş... Bu kaçıncı, bıktık artık yeminle bıktırdın.

Herifler yarı sahamıza karınca sürüsü gibi yerleşmişken şu kodumun topunu şişirmek çok mu zor? Yıllardır aynı golden kaç tane yedirdiğini sayamadık artık !!!

Devre arası hatay'dan adekugbe yerine günay'ı alabilseydik bunun yerine çok rahat oynardı. Solbeki dubois yapardık. Sezon sonu şampiyon olsak da tşk edilip yollar ayrılmalı. Yerine yabancı kuralına göre hareket edilmeli.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt