#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası hatay'dan adekugbe yerine günay'ı alabilseydik bunun yerine çok rahat oynardı. Solbeki dubois yapardık. Sezon sonu şampiyon olsak da tşk edilip yollar ayrılmalı. Yerine yabancı kuralına göre hareket edilmeli.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan buruk muslerayi kesemezdi, emin ol şuan Okan hoca da istemiyordur kendisini ama el mahkum

Gollerde net bir hatası yok kurtarışı da yok gel gelelim

Livakovici alip bu isi cozmemiz gerekiyor buyuk takimlarin en onemli ozellikleride zamaninda vedaslasmayi bilmek ve yerini doldurmaktir ki livakovic suan tam firsat tren kaca bilir.2. Gol de hata daha cok sergio da bana gore ama oraya o pasi atma iste artik vallahi yeter ya ayrica 3.gol de bence facia kapattigi koseden o golu yiyorsan seni altayla felan mukaseye edelim artik ki sicmadigi bjk deplasmani hatirlayamama ya basladim. Kisacasi hersey icin tesekkurler veda vakti geldi artik.

Yok muslera efsanemiz seneyede devam derlerse yazık sizin kafanıza derim. Adam bittim ben diyor

adam bomboş avel avel konuşmayalım
Fu-5-miXgAUF-qf

Kornerde eskiden Sabri reis çizgide olurdu bir sürü top çıkarırdı şimdi 1.50. Toreira dev gibi colleyi tutmaya çalışıyor komedi gibi taktik. Çizgide dursa ilk golü yemeyeceksin ki geçen sene de aynı sebepten korner golü yemiştik. Hiç mi inovasyon yok sende be adam. Hocanın duran top savunmasına yorum katsana.

ya kardeşim 12 sene geçmiş dalga mı geçiyorsunuz ya. Doymadınız mı hala Uruguaylıya? Tabi ki artık kaleci bakmak zorundayız keşke geçen yıl ki gibi Pena filan alınsa idi. Geriden kurulum işini rahat çözerdi. Tudor bunun dertliliğini nazlılığını 6 sene önce çözmüş ve Carrasso'yu getirmişti.

Ya kardeşim Sergio'nun dibinde olmasalarda çevresinde 5 tane adam prese hazır bekliyor var ve Sergio'nun bunlara sırtı dönük, hangi akla hizmet ve hangi amaçla topu ona oynarsın, 37 yaşında adamsın biraz öngörüsü tecrübesi olur insanın, burada o riski almak aptallığın kanıtıdır başka birşey değil.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergio masum değil ama golde başrol musleranin gecen hafta 2 puandan etti bu maçta olasi 1 puandan.
Golden sonra bjkli arkadaşim ilk muslerayi tebrik etti zaten

Şampiyonluğu bunun yüzünden verecegiz diye korkuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt