#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklasik bir 4 yildir ligdeki herhangi bir vasat kaleciden farki yok. Forum ahalisi nasil vazgecilmez oldugunu dusunur anlamiyorum. 14 yillik emegi hatirina da olsa yabanci kontenjanindan yemek hic mantikli degil. Gonderdigimiz Okan Kocuk'un Muslera'dan eksigi yok fazlasi var.

ayağı iyi olmamasına rağmen topu kanatlara oynayıp rakibe kaptırmasından bıktım, illallah ettim. senin ayağın değil kardeşim değil. kanatlara vurma şu topu.bu işin şakası yok, bu adam +1 yabancı olarak yer kaplıyor. yaşlandı, ayakları iyi değil, eskisi kadar güven vermiyor. gidin uğurcan falan alın. onunda ayağı iyi değil ama en azından +1 fazladan yer kaplamaz kontenjanda. musleraya kıyasla daha çok güven verir eminim.

batarken güneş ardında dağların
veda zamanı geldi Musleranın

böyle salak maçlarda genelde yumurtluyor bir şekilde. bu maç özelinde çok birşey söylenemez ama bildiğimiz Muslera ikisini de yemez.

Extrasi kalmadi. Tek handikap taraftarin yerli kaleci gelirse biteriz psikolojisi

artık kendisinin yerine bugünden başlayarak kaleci bakmak gerek, yaş kemale eriyor 38 yaşına girecek artık

2,5 milyon yüro alan adam hata yapamaz.

Kusursuz olmali

Maasini dusursun kimse bisey demez
Yav bunu kim diyor? De gea olsun, Oblak olsun , Donnarunma da bu hatalari yapiyor bazen onlar 2.5 degil en az 10 milyon alıyor.

Hata yapamaz diye bir kural veya beklenti olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt