#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok iyi maç cikardi kaptan. 2 sene daha kalmali.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topu oyuna sokmada her zaman olduğu gibi kötüydü ancak sorumlu kendisi değildi bu sefer, kenardan gelen toplarda ve ceza sahasına havan topu gibi düşen pozisyonlarda güven vermedi

Fakat çok iyi üç kurtarışı var ve hepsi bizi maçta tutan kurtarışlar

Paslarını beğenmedim bu maç. Sadece Muslera değil takımca çok hatalı pas yaptık ama. Böyle fit rakibe karşı en yapılmayacak şeydi. Yine de çok kritik kurtarışlar yaptı. Maçtan kopabilirdik 15. dk'da. Sezona baya iyi girdi genel performansa bakarsak.

Atan ve tutan iyi olacak söyleminin bu kdr vuku bulduğu bi maç daha hatırlamıyorum

açıkçası ben de daha toyken 5 10 sene öncesine kadar transfer ile her sorunun çözüleceğini düşünürdüm ana olgunlaştıkça insan bunun doğru olmadığını görüyor

4 yıldır genç arkadaşları burada görüyorum ve ön tarafa 1 yabancı daha almak için muslera yerine kimler önerilmedi ki

uğurcan altay mert onur doğan irfancan vs

ama futbol böyle bir oyun değil

şunu hep söylüyorum son 10 yılda manu psg chelsea arsenal gibi devler bile muslera gibi hem iyi hem istikrarlı kaleci bulamadılar

maalesef bu yeni futbol düzeni sürekli transfer sürekli değişim dayatıyor oysa doğrusu bu değil

90larda dünyada olan yabancı sınırlarının neredeyse doğru olduğunu düşüneceğim artık

o istikrarlı kadrolar sayesinde biz ikonlar gördük

milan maldini formdan düştüğünde postalardı belki bugün olsa

totti romada kalmasa böyle bilinmezdi

del piero yıllarca juvede kalarak büyüdü

realin son 10 yılda ilk 11 istikrarına bakın

bu adam bizim için nimet

efsaneye daha fazla saygı

1692862529558.webp

Olumlu veya olumsuz anlamda abartmaya üstümüze yok.

Muslera bizim için çok değerli tarihimize damga vurmuş bir adamdır.
Bugün ilk golü kullandigimiz yedek kaleciler yese söylemedik laf kalmazdi.bir iki tanede ileride kaldığı için gol olabilcek pozisyonlari vardı.
Oyun kurma işinde abartildigi kadar kötu oldugunu düsunmuyorum.

Sıkıntı topu oyuna ısrarla geç sokuyor.cok ciddi sıkıntı bu.

Bizim ozellikle ligde güvençe ligde görev vermemiz gerekiyor.
Bence buna birazda mecbur kalacağız..

Olumlu veya olumsuz anlamda abartmaya üstümüze yok.

Muslera bizim için çok değerli tarihimize damga vurmuş bir adamdır.
Bugün ilk golü kullandigimiz yedek kaleciler yese söylemedik laf kalmazdi.bir iki tanede ileride kaldığı için gol olabilcek pozisyonlari vardı.
Oyun kurma işinde abartildigi kadar kötu oldugunu düsunmuyorum.

Sıkıntı topu oyuna ısrarla geç sokuyor.cok ciddi sıkıntı bu.

Bizim ozellikle ligde güvençe ligde görev vermemiz gerekiyor.
Bence buna birazda mecbur kalacağız..
stoperleri orta sahaya kadar çıkartıyoruz muslera libero gibi oynuyor günay aynısını yapabilecek mi yoksa her maç 1-0 geride başlarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt