#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav adam geri dönmedi kaldı orda. Sen orda kalarak napacaksin hicbirseye yararı yok

o pozisyondan en iyi ihtimalle muslera'ya kırmızı çıkar, hem sonraki maçları izlemenin anlamı kalmaz, hem de bugünkü 1 puanı da alamazdık. savunma 50 metrede 3'e 1 bırakmış kalecisini, komedi şov olmadığı sürece orda gol çıkmamasına imkan ihtimal yok.

Her sene aynı hatadan 3-5 tane yumurtluyor. Hep de kritik maçlara geliyor nasılsa..

o pozisyondan en iyi ihtimalle muslera'ya kırmızı çıkar, hem sonraki maçları izlemenin anlamı kalmaz, hem de bugünkü 1 puanı da alamazdık. savunma 50 metrede 3'e 1 bırakmış kalecisini, komedi şov olmadığı sürece orda gol çıkmamasına imkan ihtimal yok.
Tamam çıktı geri dönsün orda kaldı ona sinirlendim. Defansı. Hatası var zaten. Gerçi orta saha dustu oyundan.

Tamam çıktı geri dönsün orda kaldı ona sinirlendim. Defansı. Hatası var zaten. Gerçi orta saha dustu oyundan.

orda hata geri dönmeye yeltenmesi zaten yav. tek yapabileceği şey faulsüz karşıdaki adamı biraz bozup golü geciktirmesi veya zorlaştırması olurdu. 2008'de rüştü'nün hırvatistan'dan yedirdiği gibi bi gidip geldi herifler olması gerekenden de rahat attılar golü.

ha öyle böyle muslera'ya hata çıkmaz o golden. dediğin gibi heriflerin orta sahalar yaldır yaldır arkadan gelirken parmakla savunma yapan oyuncular yüzünden yedik golü.

orda hata geri dönmeye yeltenmesi zaten yav. tek yapabileceği şey faulsüz karşıdaki adamı biraz bozup golü geciktirmesi veya zorlaştırması olurdu. 2008'de rüştü'nün hırvatistan'dan yedirdiği gibi bi gidip geldi herifler olması gerekenden de rahat attılar golü.

ha öyle böyle muslera'ya hata çıkmaz o golden. dediğin gibi heriflerin orta sahalar yaldır yaldır arkadan gelirken parmakla savunma yapan oyuncular yüzünden yedik golü.
Dediklerin doğru ama muslerada fazla ozguven var o yüzden sapitiyor

Abarttigimiz birsey yok renkdas. Muslera'nin artik yalnizca efsanesi var. Istatistikler kral ciplak diyor, malesef kimse gormek istemiyo. Gecen son 7 yildaki istatistiklerini cikardim. Mac basi 1.14 gol yeme ortalamasiyla gidiyor ustelik ligin en cok sampiyon olan takimiyiz. Yani ligin en az hucum yiyen kalecisinin bu kadar kotu istatistigi varsa, verilen 4 milyon ortalama maasi ve yabanci hakkini kalede kullanmayi dogal olarak sorgulamak gerekiyo. 13 yildir ayni golleri yiyo. Yan toplarin hicbirine cikmaz. Ayagi kotu. Israrla pres yiyen adama pas yapar. Olur olmaz yerde kaleyi bosaltir. Emekleri icin tesekkur etme zamani coktan geldi gecti.

Abarttigimiz birsey yok renkdas. Muslera'nin artik yalnizca efsanesi var. Istatistikler kral ciplak diyor, malesef kimse gormek istemiyo. Gecen son 7 yildaki istatistiklerini cikardim. Mac basi 1.14 gol yeme ortalamasiyla gidiyor ustelik ligin en cok sampiyon olan takimiyiz. Yani ligin en az hucum yiyen kalecisinin bu kadar kotu istatistigi varsa, verilen 4 milyon ortalama maasi ve yabanci hakkini kalede kullanmayi dogal olarak sorgulamak gerekiyo. 13 yildir ayni golleri yiyo. Yan toplarin hicbirine cikmaz. Ayagi kotu. Israrla pres yiyen adama pas yapar. Olur olmaz yerde kaleyi bosaltir. Emekleri icin tesekkur etme zamani coktan geldi gecti.
ustad bu sezon muslera iyi başladı yanlız

sampiyonluk modunu acmıs gibiydi

Dun de deigimiz gibi Lazio'dan yeni bir kaleci transferi elzemdir. Kimle takas ediyosak edelim.

ustad bu sezon muslera iyi başladı yanlız

sampiyonluk modunu acmıs gibiydi
Lige kotu girmedi haklisin renkdas. Muslera aslinda hicbir zaman kotu kaleci olmadi. Efsanemizdir tartisilmaz. Ama sahanin kalaninda bir yabancidan feragat edecek kadar fark yaratmadigini dusunuyorum kalede.

Sezona da süper girmişti oysa. Bu sezondan çok umutluydum. Gerçi Taffarel'in de bi tane böyle tüy diktiği maç var 99-00 hikayesinde, yani olur öyle diyelim

@Yiğit Karagöz'e de müdahale edin artık yeter

Nazar boncuğu olsun. Stoperler gerekirse topu diksin fakat muslere ile oynama olayını artık yapmayalım.

2 golde de hatası var. Ama kötü sözler söylemek gelmiyor içimden.

Daha çok maç var. Muslera lazım bize.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah Muhammed aşkına vur gitsin yahu. Vur gitsin pas atma kimseye. 100 yıldır aynı şeyi yapıyorsun.

İlk gole alıştık da, ikinci golde ne yaptı ne etti çözemedim halen.

Ben daha muslera'nın şampiyonlar liginde takımı kurtaracak bir performans gösterdiğini hatırlamıyorum. Belki vardır günahını almayayım yine de. ben hatırlamıyor olabilirim. Genelde ilk şutları golle sonuçlandırır gibi yer etmiş hafızamda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt