#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hata tabiki olacak ama her maç vurduğu topun kısa düşmesi Muslera ya yakışmıyor.

İlk golde günah keçisi olmasına içim razı olmadı iki kelime yazayım dedim gecenin birinde.
1 bilinçli olarak toreiraya atılmadı top gayet normal şekilde oyunun akışına uygun olarak boş durumdaki angele atmak istedi olmadı kısa düştü top rakibe geçti.
İtirazım burda şu sanki top rakibe geçince direkt karşıya karşıya kaldı tık dokundu gol yedik gibi hava yaratılıyor.
Top kenara açıldı bizim savunma yerini aldı daha kalabalığız savunmada yerleşik düzende golü yedik.
Özetle bu pozisyonda muslera kadar torreira nelson da rakibe uzak ve rahat vurma imkanı tanıdıkları için kusurlu.
Nazarımda ilk gol savunmanın ortak hatalarından yenilen goldür.
2 kalesinde kalsaydı hafif taça açılan topta bizim savunma yetişebilir miydi?
Kimse kesin evet yada kesin hayır diyemez.saliselik bir karar verdi çıktı biraz da oyaladı rakibi kusuru adamın ortaya çıkaracağı belliyken geri kaçması penaltı yapmadan kapanabilirdi rakibe.
Ama netice itibariyle büyük pay olağanüstü kötü pozisyon alan rakibe bomboş 2 ye 1 gelme fırsatı sunan savunma kurgumuz golde.

Abii yaa çok iyi oynadık muslera yaktı işte bizilik bir maç ve performans değildi bence.
İcardi
Mertens
Nelson
Gibi vasat bir performans koydu ortaya

Ben daha muslera'nın şampiyonlar liginde takımı kurtaracak bir performans gösterdiğini hatırlamıyorum. Belki vardır günahını almayayım yine de. ben hatırlamıyor olabilirim. Genelde ilk şutları golle sonuçlandırır gibi yer etmiş hafızamda.
Vallahi şampiyonlar liginde Mondragon'u arıyor gözlerim. Ne efsane maçları vardı adamın ya..

Bugün çok kötüydü
images (81).webp

Cok kritik yerlerde hata yapiyor ne yazik ki

Sakarliklar her kalecinin vardir ama muslera son 4-5 yildir kritik anlar da oyle hatalar yapiyor ki inanilir gibi degil

Saglik olsun diyelim baska bir macta takimi kurtarir

Bizim kadar ayakları vasat bir kaleciye ısrarla oyun içinde tutup top atan başka bir takım var mıdır acaba.

Efsanemizdir kabul.Real Madrid bile efsanesi Raulu biraz düştü diye saldi. Bence sözleşme imzalanmasın. İyi bir kaleci şimdiden arastirilmali

Son düzenleme:
Adamın yaşı malum. Bazı şeylerin geriye gitmesi kaçınılmaz. Gelecek sezon yerini alabilecek bir yedeğimiz var mı? Yok. Seneye kaleci almamız gerekecek. Tutar mı, tutmaz mı şansımıza artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt