#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'nın hatası son dakikalarda konsantrasyonu kaybetmesiydi. O topta yapacak bir şey yok. Feci bir falso var.

eleştirenlerden neden rahatsız olmuşlar anlamadım . eleştirmek art niyetli olmak değildir. konusuna iyi ve kötü düşünceler yazılabilir. dokunulmaz mı bu adam ? muslera uzaktan gol yeme konusunda gittikçe kendini geliştiriyor bilmem farkında mısınız ? 55 metreden gol yenmez arkadaş. ola ki 1-0 önde olsaydık ne olacaktı ? yeni yetme kaleci değilsin böyle avlanmayacaksın

Muslera'nın hatası son dakikalarda konsantrasyonu kaybetmesiydi. O topta yapacak bir şey yok. Feci bir falso var.
Burak Yılmaz'ın koşusu çok ciddi şaşırttı fakat cidden faso konusunda ender görülen bir şekilde 90'a doğru yöneldi belki kucka antremanda 1000 şut çekse 1 tanesi böyle giderdi o da bize denk geldi :D

Yediğimiz golde hatası olduğunu düşünmüyorum. Biraz daha geride olsa bile yerdi o golü. Tam kalede duracak hali de yok, ara pasları kolluyor çünkü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel gol yemeye başladığına göre artık formunu bulmuştur.

Burada kaleci kalesinde olmasına rağmen golü yiyor bazen öyle bir top gelir ki hiçbir şey yapamazsın çünkü aldığı faso ciddi bir dönüş gerçekleştiriyor. Zaten bu şutu dakika 90 olmasa vuramazdı o da ayrı bir konu :D

yediği golün savunulacak hiçbir yanı yok arkadaş neyini savunuyorsun 50 metreden gol yiyorsun topun kaleye gelmesi 3 saniye sürüyor maç bitti diye laubalice oyunu takip etmeyi bırakıp boş boş gezinirsen 50 metreden takarlar öyle.50 metreden yenilen golü hata kabul etmemek art niyetliliktir asıl.

Buna hata diyen art niyetlidir demedim. Birkaç haftadır gayet iyi oynadığı halde sonucu etkilemeyen bir hata üzerinden yüklenen art niyetlidir. Golde hatalı olduğunu reddedecek halim yok net hatalı zaten..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

en cok elestiren kisilerdenim ama bu golde birsey yapamaz.
herif 100 kere vursa topa ancak bitanesi böyle gol olur.
sans iste istedigi kadar konsantre olsun top feci sekilde faso alip köseye gidiyor.

Maç öncesi demiştim Kucka denen yavşak Beşiktaş maçında resmen yürüyordu bize gol atar kesin diye.

Serefsiz hayatının golünü attı itoğlu it.

Hayret forumdaki Muslera düşmanları bol bol saydırır burada diyordum şaşırttılar beni gerçekten bu kadar ılımlı olarak.

sent via GSC

Maç öncesi demiştim Kucka denen yavşak Beşiktaş maçında resmen yürüyordu bize gol atar kesin diye.

Serefsiz hayatının golünü attı itoğlu it.

Hayret forumdaki Muslera düşmanları bol bol saydırır burada diyordum şaşırttılar beni gerçekten bu kadar ılımlı olarak.

sent via GSC
Yanliz bizim macta da yurudu oynatmadik bakma attigi gole ben basta Muslera yi sucladim yalan yok ama tekrari izledigimde o hata tamamen Feghouli de hem faul yapiyor hem donup arkasini gidiyor orda beklese degil gol pozisyon bile olmazdi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buna hata diyen art niyetlidir demedim. Birkaç haftadır gayet iyi oynadığı halde sonucu etkilemeyen bir hata üzerinden yüklenen art niyetlidir. Golde hatalı olduğunu reddedecek halim yok net hatalı zaten..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
maç o anda 1-0 olsaydı çok daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik o yüzden futbolda gevşemeye ve böyle gereksiz goller yemeye yer yok.

Mac o ands 1-0 degildi, halamin biyigi olsa amcam olurdu...
Üstelik 100de 100 gol cikardi ikinci yarida bosa elestirmeyin adami cok iyi mac cikardi

Mac o ands 1-0 degildi, halamin biyigi olsa amcam olurdu...
Üstelik 100de 100 gol cikardi ikinci yarida bosa elestirmeyin adami cok iyi mac cikardi
50 metreden gol yiyen bir kaleciyi eleştirmeyeceksek dünyada hiçbir kaleciyi hatta yenilen hiçbir golü eleştirmeye hakkımız yok.Kapatalım forumu

Bu sene ligde 6.sarı kartını aldı. Bir krtik maçta cezalı olabilir bir anda. 2015'te Mersin maçında son dakika saçma bir kart görüp Gençlerbirliği maçında oynayamamıştı.

Sırf 5-10 saniye geçireceğim diye en kritik maçta bütün sene 2 maç oynamış Carrasso'ya bırakacak bizi.

Çok iyi oynadi bk atmaya gerek yok şanssız bir gol yedi o kadar
Mac bitiminde soylene soylene gitti kendine

Alemin Tek Kralı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt