- 19 Mart 2014
- 29.511
- 30.946
- 2.718
Muslera'nın hatası son dakikalarda konsantrasyonu kaybetmesiydi. O topta yapacak bir şey yok. Feci bir falso var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak Yılmaz'ın koşusu çok ciddi şaşırttı fakat cidden faso konusunda ender görülen bir şekilde 90'a doğru yöneldi belki kucka antremanda 1000 şut çekse 1 tanesi böyle giderdi o da bize denk geldiMuslera'nın hatası son dakikalarda konsantrasyonu kaybetmesiydi. O topta yapacak bir şey yok. Feci bir falso var.
Aynisini ben diyecektim. Nandoyu artik böyle hayvani gol ile gecebilirler bu saatden sonraGüzel gol yemeye başladığına göre artık formunu bulmuştur.
yediği golün savunulacak hiçbir yanı yok arkadaş neyini savunuyorsun 50 metreden gol yiyorsun topun kaleye gelmesi 3 saniye sürüyor maç bitti diye laubalice oyunu takip etmeyi bırakıp boş boş gezinirsen 50 metreden takarlar öyle.50 metreden yenilen golü hata kabul etmemek art niyetliliktir asıl.
Yanliz bizim macta da yurudu oynatmadik bakma attigi gole ben basta Muslera yi sucladim yalan yok ama tekrari izledigimde o hata tamamen Feghouli de hem faul yapiyor hem donup arkasini gidiyor orda beklese degil gol pozisyon bile olmazdiMaç öncesi demiştim Kucka denen yavşak Beşiktaş maçında resmen yürüyordu bize gol atar kesin diye.
Serefsiz hayatının golünü attı itoğlu it.
Hayret forumdaki Muslera düşmanları bol bol saydırır burada diyordum şaşırttılar beni gerçekten bu kadar ılımlı olarak.
sent via GSC
maç o anda 1-0 olsaydı çok daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik o yüzden futbolda gevşemeye ve böyle gereksiz goller yemeye yer yok.Buna hata diyen art niyetlidir demedim. Birkaç haftadır gayet iyi oynadığı halde sonucu etkilemeyen bir hata üzerinden yüklenen art niyetlidir. Golde hatalı olduğunu reddedecek halim yok net hatalı zaten..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
50 metreden gol yiyen bir kaleciyi eleştirmeyeceksek dünyada hiçbir kaleciyi hatta yenilen hiçbir golü eleştirmeye hakkımız yok.Kapatalım forumuMac o ands 1-0 degildi, halamin biyigi olsa amcam olurdu...
Üstelik 100de 100 gol cikardi ikinci yarida bosa elestirmeyin adami cok iyi mac cikardi
O pozisyonda 3 kaleci olsa yinede gol olurdu bunu anlamiyor ve görmüyorsaniz zaten konusmaya gerek yok50 metreden gol yiyen bir kaleciyi eleştirmeyeceksek dünyada hiçbir kaleciyi hatta yenilen hiçbir golü eleştirmeye hakkımız yok.Kapatalım forumu