#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başında sayıp söven skor taraftarlarını konu dışına alalım.
Maçın adamı bugün kendisiydi gene.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendin elestirmedin demi sen hic danyal. -.-
Bul bakalım eleştirmiş miyim?
Şampiyonluk getirmiş adam varsın bir şampiyonlukta götürsün yorumlarından başka bisi var mi?

Bul bakalım eleştirmiş miyim?
Şampiyonluk getirmiş adam varsın bir şampiyonlukta götürsün yorumlarından başka bisi var mi?

Yav simdi onu arayacam yapma Danyal. Nerdeyse eminim.
Yaw nerden eminsin hatali gol yedi vs demişimdir belki ama hiçbir zaman kıyım yapmadım.

bu sezon şampiyon olacağız ve emeği geçenler

1-taraftar
2-muslera-f.terim-gomis-fernando-yuto
3-diğerleri

god-mode-on-t-shirts-men-s-t-shirt-by-american-apparel.jpg

O dönemlerde kaç puan kaybına sebeb oldu ?

Eleştiri gayet haklıydı bıkmadınız bir türlü bazı adamlara toz konduramıyorsunuz

Bu adam formsuz ise kötü ise ben sorunu bu adam da aramam. Karakterinden, takım sevgisinden, aidiyet duygusundan zerre şüphem yok, hiçbir zaman da olmadı. Düzeleceğine dair inancımı hiç kaybetmedim. Lakin bir kesim illa göndereceğiz diye tutturdu. Ulan kimse de sormuyor ki hoca yeterli miydi? Bu adamı çalıştıran kaleci antrenörleri yeterli miydi? Bak ne oldu şimdi? Fatih hoca ve Taffarel gelince bu adam ne hale geldi gördünüz mü? Başakşehir, Alanya, Beşiktaş ve Akhisar maçlarında yaptıklarıyla şampiyonluğu söktü aldı aslanım benim.

Satın satın! Bu adamı da satın da rahatlayın...

Eleştiri gayet haklıydı bıkmadınız bir türlü bazı adamlara toz konduramıyorsunuz

Abi eleştiriler haksız demedi ki hiç kimse. Böyle kalitesi belli adamlar uzun süre kötü performans sergilerse sebebi önce başka etkenlerde aranır. Bizim son 2 yılda herhangi bir oyuncunun mental açıdan sağlam kalması, maksimum performans göstermesi çok zordu. Ben bizzat "tamam kötü oynuyor ama kalitesi belli bu kadar acımasız olmayın" dediğimi çok iyi hatırlıyorum. Zamanı doldu, Güney Amerika'dan bir takıma satın, 2 yıldır takımı satıyor, bu maaşa ne kaleciler alınır vs yazanlarla doluydu burası..

Birileri istediği kadar burada sanal mastürbasyonunu yapmaya devam edebilir. Durum neyse onu söylemeye devam edeceğim şahsen, ki dünyanın her yerinde de bu böyledir. Her fırsatta ''ağbiiiii profesyönellik, bıktık bu evlat zihniyetinden'' diyen adamların iş sempati duydukları oyunculara gelince şahıslarına sövülmüş gibi sağa sola saldırması cidden bu forumun en kısa fıkrası olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt