#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi eleştiriler haksız demedi ki hiç kimse. Böyle kalitesi belli adamlar uzun süre kötü performans sergilerse sebebi önce başka etkenlerde aranır. Bizim son 2 yılda herhangi bir oyuncunun mental açıdan sağlam kalması, maksimum performans göstermesi çok zordu. Ben bizzat "tamam kötü oynuyor ama kalitesi belli bu kadar acımasız olmayın" dediğimi çok iyi hatırlıyorum. Zamanı doldu, Güney Amerika'dan bir takıma satın, 2 yıldır takımı satıyor, bu maaşa ne kaleciler alınır vs yazanlarla doluydu burası..

Duruma göre yorum yaptık o zaman

Nasıl Donk zamanında çöp ilan edildiyse,şuan iyi oynadığı için karşılığını alıyorsa aynı şey Muslera için de geçerli farklı değil benim gözümde

Dünyanın en çok kazanan kalecilerinden biri bu bir sır değil,iyi performans istenmesi de gayet haklı bir gerekçe

Gomis in kendi duygusallığı altında ezilme baskısı yaşadığı şu son haftalarda, rodi attıkça atarak giderayak üstüne ekleyecek, Nando da tuttukça tutarak gelecek seneler için ümit vermeye devam edecek ama. Kalemizin neredeyse tek kalecisi olduğunu rakipler farkettiğinde, nando üzerine oyunlar da başlayabilir.
Gelecek sezon, en azından evimizdeki kelepir maçlarda kaleyi alarak sadece muslera değil bende varım diyebilecek kaliteli bir yedeğe ihtiyacımız var. Başarı bizim gözlerimize perde yada atgözlüğü olmamalı...
Korkulu rüyanın gerçek olmasını beklemeden, gereken tedbiri alıp maçlara dikenüstü çıkmaktan kurtulmalı.. Üstelik bir aksilik olmaz da artık CL de olduğumuzu da varsayarsak aciliyet daha da önemli durumda...

Helal sana be koçum son maçlarda resmen takımı tek başına sırtlıyor

Abi eleştiriler haksız demedi ki hiç kimse. Böyle kalitesi belli adamlar uzun süre kötü performans sergilerse sebebi önce başka etkenlerde aranır. Bizim son 2 yılda herhangi bir oyuncunun mental açıdan sağlam kalması, maksimum performans göstermesi çok zordu. Ben bizzat "tamam kötü oynuyor ama kalitesi belli bu kadar acımasız olmayın" dediğimi çok iyi hatırlıyorum. Zamanı doldu, Güney Amerika'dan bir takıma satın, 2 yıldır takımı satıyor, bu maaşa ne kaleciler alınır vs yazanlarla doluydu burası..

Duruma göre yorum yaptık o zaman

Nasıl Donk zamanında çöp ilan edildiyse,şuan iyi oynadığı için karşılığını alıyorsa aynı şey Muslera için de geçerli farklı değil benim gözümde

Dünyanın en çok kazanan kalecilerinden biri bu bir sır değil,iyi performans istenmesi de gayet haklı bir gerekçe

Duruma göre performans değerlendirilmesi yapılır zaten benim derdim acımasız olanlarla. Gerçi o zaman da yazmıştım maaşı cidden yüksek..

Beyaztvden Sinan, musleraya kırmızı kart yakıştırmadan evvel ağzını çalkala..
Biz buradan iki hafta evvelden musleranın hedefe gelebileceğinden bahsettik... Uyan...

Gomis ile Nando. Takimin en duygusal oyunculari. Bütünlesmis ve konsantreliler. Hele Nando zaten efsaneye bagladi

Şu dünyanın en iyi kalecisi şampiyonluk modunu açmış Muslera 'dır

Hakkı ödenmez ...

ne kadar elestirsemde takdir etmesinide bilirim.
2 senendir yoklari oynadi ama gercekten 2015 benzer o son 6 maclik moduna girdi gibi.

muslera artik gol mol yemez
dün de serdar kendi kalesine atmasa rakip gol atamiyordu
iyice form tuttu masallah

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Muslera kötüyken ben de kızdım yalan yok ama bizim iyi bir kaleciyi gönderip de yerini hemen doldurduğumuz sezon hatılıyor musunzu ? Bizim bundan iyisini alacak gücümüz de yok scoutumuz da yok..Taffarel gittti kaç sene sendeledik sonra Mondragon gitti yine aynı hikaye Muslera da giderse bir 5 sene kaleci değiştiririz habire

Muslera kötüyken ben de kızdım yalan yok ama bizim iyi bir kaleciyi gönderip de yerini hemen doldurduğumuz sezon hatılıyor musunzu ? Bizim bundan iyisini alacak gücümüz de yok scoutumuz da yok..Taffarel gittti kaç sene sendeledik sonra Mondragon gitti yine aynı hikaye Muslera da giderse bir 5 sene kaleci değiştiririz habire
mondragon dan sonra arada kaleci diyebileceğimiz biri yok.
selcuk sahin dangalağından 35m den gol yiyip lensleri unutmusum diyen kalecimiz oldu bizim ya. bak hala aklıma geldikce deliriyorum.

o yüzden bu adamı 40 a kadar oynatmalıyız. daha iyisini bulamayız. ben bi 5 sene daha kaleci sorunu yasamak istemiyorum.

Böylesi uzun süre gelmez. Bir de bu adamı geçen sene ve hatta bu sezon başında yerden yere vuranlar vardı. Hepsi şimdi taş olmuştur.

Yerden yere vurulduğu konularda gayet haklıydılar.

Şu zihniyeti bir değiştirmek lazım.

2.5 yılda kaybettirdiği maçın haddi hesabı yok, çoğu da çok kritik hatalardı. Üstüne 3.6 milyon euro net maaş alıyor.

2.5 yıldan önceki 4 senelik dönem için hatrı vardı yoksa herkes topa tutardı o dönem, bu geri dönüşü yapması gerekiyordu, umarım bundan sonraki dönemde de bu şekilde oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt