#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben muslerainin formsuz olduguna katilmiyorum önceki seneler ujfa filan vardi stoper fazla is düsmüyordu.

orda bile aptalca hatalari oluyordu kimse görmüyordu veya görmemezlikten geliyordu.

simdi stoper hakan balata olunca yetersizligi hepten ortaya cikiyor.

idare edilcek bi kaleci ama her zaman bomba patlatacak durumu var.

yinede kaleci bulmak kolay degil iyi stoper önüne koyuldumu görevini yapar yetersiz bulsamda.

Bu ne arkadaş?

Birebirde cok iyi degil bence hatta normalin altinda diyebilirim.Sampiyonlar liginde cok kotuydu birebirlerde

tekrarlıyorum dünya çapında bu konuda welbeckin bütün savunmamızı rezil rüsva ederek attığı golleride saymayalım bi zahmet artık ayrıca bu sen ki cl'yi ben komple hafızamdan siliyorum bu konuda hiçbirşey hatırlamayacağım yokmuş gibi davranacağım takım halinde kepazdık..

tekrarlıyorum dünya çapında bu konuda welbeckin bütün savunmamızı rezil rüsva ederek attığı golleride saymayalım bi zahmet artık ayrıca bu sen ki cl'yi ben komple hafızamdan siliyorum bu konuda hiçbirşey hatırlamayacağım yokmuş gibi davranacağım takım halinde kepazdık..

Ya tabi onun haricinde butun birebirleri kurtariyor zaten deme ? Gecen seni rize macinda belkide yarisdan kopmamiza sebep olan cikisini unuttuk mu ? Peki melonun kurtardigi penaltinin olusumunu daha niceleri varda saymayayim istersen ustelik bu seneki cl de hersey su ustune cikti.Muslerayi cok begenen ben birebirinin cok ama cok kotu oldugunu ve mutlak suretle gelistirmesi gerektigini soyluyorum

Ya tabi onun haricinde butun birebirleri kurtariyor zaten deme ? Gecen seni rize macinda belkide yarisdan kopmamiza sebep olan cikisini unuttuk mu ? Peki melonun kurtardigi penaltinin olusumunu daha niceleri varda saymayayim istersen ustelik bu seneki cl de hersey su ustune cikti.Muslerayi cok begenen ben birebirinin cok ama cok kotu oldugunu ve mutlak suretle gelistirmesi gerektigini soyluyorum

son maçtaki pozisyondan attığı feyki gördünmü sercan kaya ya birebir pozisyonda bunu kaç tane kaleci yapar dünyada? resmen dalga geçti atıcağı yeri gösterdi sercana sercanda oraya attı muslera müdahaleyi yaptı kornere çıktı..

sözümün arkasındayım dünyanın sayılı kalecilerinden bu konuda

son maçtaki pozisyondan attığı feyki gördünmü sercan kaya ya birebir pozisyonda bunu kaç tane kaleci yapar dünyada? resmen dalga geçti atıcağı yeri sercana sercanda oraya attı muslera müdahaleyi yaptı kornere çıktı..

sözümün arkasındayım dünyanın sayılı kalecilerinden bu konuda

Tamamen futbolcunun yetersizligiydi Cl de goremedik o fakeleri.İnan bana welbeck o pozisyonda kirmizi kart aldirirdi.

Son düzenleme:
Tamamen futbolcunun yetersizligiydi Cl de goremedik o fakeleri.İnan bana welbeck o pozisyonda kirmizi kart penalti alirdi.

yiyorsa o welbeck 2012-2013 sezonundaki galatasaray'A atsaydı o golleri takım savunması kepaz bitik galatasarayı attığı gollerin üstünden övünmekte nedir boşuna muslerayı beğeniyorum deme sende onurcusun

yiyorsa o welbeck 2012-2013 sezonundaki galatasaray'A atsaydı o golleri takım savunması kepaz bitik galatasarayı attığı gollerin üstünden övünmekte nedir boşuna muslerayı beğeniyorum deme sende onurcusun

Simdi sen kendin zaten kaleciyi yerin dibine sokuyorsun.Neur cok iyi defans hattina sahip oldugu icin mi mukemmele yakin oynuyor ? Sen diyosun ki su cumlelerle defans iyiyse muslera iyi degilse degil.Adam elinin altindan giden topuda tutsun bi zahmet veya kuuut diye cikioda penalti yaptirmasin.Tekrar ediyorum muslerayi cok sevmekle beraber cok iyide bir kaleci oldugunu dusunuyorum bu sozleri anlamayacak kapasitede olup onurcusun demekte nedir ? Once olgunlas sonra tartisalim istersen

Simdi sen kendin zaten kaleciyi yerin dibine sokuyorsun.Neur cok iyi defans hattina sahip oldugu icin mi mukemmele yakin oynuyor ? Sen diyosun ki su cumlelerle defans iyiyse muslera iyi degilse degil.Adam elinin altindan giden topuda tutsun bi zahmet veya kuuut diye cikioda penalti yaptirmasin.Tekrar ediyorum muslerayi cok sevmekle beraber cok iyide bir kaleci oldugunu dusunuyorum bu sozleri anlamayacak kapasitede olup onurcusun demekte nedir ? Once olgunlas sonra tartisalim istersen

neuer bizim kalemizde olsa ne değişirdi onu soruyorum cl dönemimiz için

Muslera Barcelonada oynayacak kaleci. Biraz maç izleyin. Böyle rezil bir defansla bu durumlara düşmemiz normaldi. Formsuz dönemleri olabilir. Genel olarak top class kalecidir.

neyse ekrem senle anlaşamayacağız bu konuda uzatmak istemiyorum sözümün arkasındayım açı kapatma one to one konusunda benim için başarılı penaltılarda başarılı olduğu gibi bunlar musleranın belirgin özellikleridir benim için şu videoyla veda ediyorum

https://www.youtube.com/watch?v=01p8DpcM6Z4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt