#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav muslera'yı bir türlü anlayamıyorum. Bugün yediği goller çıkarılabilecek toplardı. İkinci yarının başındaki o kafa vuruşuna o refleksi gösteren kaleci,yediği golleri rahatlıkla çıkarabilir. Fener maçında da aynısı oldu. Kuyt'un sutunu çıkarabilirdi.

Yediği gollere tekrar bakın ,
ilki yakın mesafeden kalenin alt köşesine bir vuruş , diğeride gelişine direkt falsolu köşeye bir vuruş ,
maçın en kritik anı ilk yarıda Babelin önünden sanırım aldığı toptur , bir libero gibi 1sn'lik bir tereddütü bile maçı orada bitirirdi ,
2. yarıdaki çıkardığı topuda Türkiyede çıkartacak kaleci var mı bence yok !

Tutturmuşlar defans defans. Evet arkadaş defans sakat, Metin Şentürk bile görüyor bunu. Emme basma tulumba gibi "defans sıkıntılı Muslera neetsin yhaa" demeyin. Defans kaleci de başlar, defansın kötü olmasında % 20 pay da kalecinindir. Amatör kaleci gibi taca atıyor topu, kornerden gelen top iyi izleyin üzerine geldi. Onu da çıkaramıyosa bıraksın gitsin artık.. 8 maçtir üstüste gol yiyor, hırsızın hiç mi suçu yok?
Adama olan sevginizle gerçekleri görmemezlikten gelmeyin

Sen var ya harikasın.2 gol yemiş olabilir ama pozisyonlar ortadaydı suçlayamam ama o bomboş vurdurulan kafa topunu çıkarması maçı getirdi helal olsun.

20-30 milyona satacağımız adamı, bu defans sayesinde 10 milyona düşürdük fiyatını. Yazık ya.

Tutturmuşlar defans defans. Evet arkadaş defans sakat, Metin Şentürk bile görüyor bunu. Emme basma tulumba gibi "defans sıkıntılı Muslera neetsin yhaa" demeyin. Defans kaleci de başlar, defansın kötü olmasında % 20 pay da kalecinindir. Amatör kaleci gibi taca atıyor topu, kornerden gelen top iyi izleyin üzerine geldi. Onu da çıkaramıyosa bıraksın gitsin artık.. 8 maçtir üstüste gol yiyor, hırsızın hiç mi suçu yok?

Tamamen yanlış defans dediğin ön libero ile başlar onlar keser kesemezse defans ora da kesemezse kalecidir.

Defansın iyi olması kalecinin performansını artırır maça konsantre olmasını sağlar ama bir takımın defansı her geleni geçiriyorsa kaleci konsantre olamaz. İlla ki gol yer.

Bisss 0nu sadece semphatikkk oldughu icin sefiosssss xD.

Alin size puan kazandiran, sampiyonluk kazandiran kaleci. 1. golde soyle yaparmis da 2. golde ucarmis da fasa fiso, boyle yorumlar ancak Turkiye'de yapilir zaten.

Muslera ilk üç sezonu aratıyor.Geçen sene de düşüşteydi ama bu sene bariz bir düşüşü var.Ama herşeye rağmen Galatasaray'ın ruhudur kendisi... İnşallah kaplan eski formuna kavuşacaktır.

Yav muslera'yı bir türlü anlayamıyorum. Bugün yediği goller çıkarılabilecek toplardı. İkinci yarının başındaki o kafa vuruşuna o refleksi gösteren kaleci,yediği golleri rahatlıkla çıkarabilir. Fener maçında da aynısı oldu. Kuyt'un sutunu çıkarabilirdi.

iste sorun orda bazen zor toplari cikarabiliyor ama genelde kolay gol yiyor.

hele sükür dogrular görülmeye baslandi tek ben elestirmiyorum artik.
tamam güzel bi kurtaris yapti belki maci ceviren nokta oldu belki o kurtaris ama
o önceden yedigi 2 golü kolay yedigi degistirmez !
yine diger kalecilerden iyi ama benim görüsüm GSe daha iyi bir kaleci gerektigi.

Son düzenleme:
Eboue Ujfa Semih Hakan varken Genelde ceza dışında şut yada orta geliyordu.Onlarda iyi ama şimdi karşı karşıya kalıyor 2 ye bir kalıyor ve yiyor .Kaleci yer , Casillas da yiyor aynı golleri

Uzun pasları çok yetersiz. Çoğu topu taca attı. Topu oyuna etkili şekilde sokamıyor mesela bu konuda Volkan çok daha iyi. Fener maçlarını izleyen bilir Volkan birçok maçta takımını kontra çıkartıyor etkili uzun toplarla.

Eboue Ujfa Semih Hakan varken Genelde ceza dışında şut yada orta geliyordu.Onlarda iyi ama şimdi karşı karşıya kalıyor 2 ye bir kalıyor ve yiyor .Kaleci yer , Casillas da yiyor aynı golleri

casillas zaten bitti ama birde onun robben karsi 2010 kurtardigi teke teki hatirla ozaman zaten formu üst düzeydi.
adam bi nevi sampiyonlugu getirdi uzatmalarda o kurtarisiyla.
ama onlardan bahseden yok, aslinda durum su, muslera cogu zor gelen sutlari yiyor.
arada refleksinden iyi top cikartiyor ama genelde yiyor sorun bu.
kaleci her top iceri almamali savunma kötü olsa bile.
ama bizim savuma gercektende sos veriyor o baska.
birde savunmayi cok gec yapiyoruz rakip ceza alanin disina kadar geliyor ondan sonra ugras.
savunma orta sahada baslar biraz daha agresif olunmasi lazim oralarda orta saha ve bekler.

herseyi kenara biraktim, o nasil kurtaristi lan öyle? Insanmisin? O kurtaris ile takimi atesledin

İnanılmaz topları çıkarıyor fakat çok basit şutları rahatlıkla yiyor.Tunayın attıgı golde kale arkası kamerasından bakıldıgında top nerdeyse ortadan girmiş kaleye.Formda bir muslera bu şutu gözu kapalı tutardı.

hele sükür dogrular görülmeye baslandi tek ben elestirmiyorum artik.
tamam güzel bi kurtaris yapti belki maci ceviren nokta oldu belki o kurtaris ama
o önceden yedigi 2 golü kolay yedigi degistirmez !
yine diger kalecilerden iyi ama benim görüsüm GSe daha iyi bir kaleci gerektigi.

Sağ bek
Stoper
Sol bek
Orta saha
Kanat
Forvet

Önce bunları halledelim de sonra düşünürüz kaleci ihtiyacını.

{taptap}

Sağ bek
Stoper
Sol bek
Orta saha
Kanat
Forvet

Önce bunları halledelim de sonra düşünürüz kaleci ihtiyacını.

{taptap}

kaleci bi takimin yarisi oldugunu unutmamak lazim ama stoperlerde lazim oldugu kesin ve bek.
hatta bi nevi katiliyorum stoperler kaleciden kötü ve oraya takviye daha önce gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt