#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke zaman geçirerek kart görseydi dediğim kalecimiz. Sınırda olması çok sakat, içeride oynayacağımız Konya maçında eksikliğini en az hissedeceğimiz maç olarak gördüm bu son periyota girerken Bjk maçında filan yokluğunu kaldıramayız.

Lig maçında görüp kupada çekilebiliyor mu acaba ceza?

Keşke zaman geçirerek kart görseydi dediğim kalecimiz. Sınırda olması çok sakat, içeride oynayacağımız Konya maçında eksikliğini en az hissedeceğimiz maç olarak gördüm bu son periyota girerken Bjk maçında filan yokluğunu kaldıramayız.

Lig maçında görüp kupada çekilebiliyor mu acaba ceza?
Hayir ama 2. sariyi gorup kirmizi kart alirsa bu olabilir :D

O zaman olmalı umarım bunu düşünerek kart görmemişlerdir.
Normalinde bunu endise etmemize gerek yok malum Muslera bir kalecidir ve eger kendine hakim olursa oyle kolay kolay kart gorecegi bir pozisyon olmaz.

Ya bizim defans aptalca bir hata yapip Muslera i zora sokup direk kirmizi kart aldirabilirler yada Muslera bazen kavgalara karistigi icin sari kart gorebilir belki.

Normalinde bunu endise etmemize gerek yok malum Muslera bir kalecidir ve eger kendine hakim olursa oyle kolay kolay kart gorecegi bir pozisyon olmaz.

Ya bizim defans aptalca bir hata yapip Muslera i zora sokup direk kirmizi kart aldirabilirler yada Muslera bazen kavgalara karistigi icin sari kart gorebilir belki.
Burası Türkiye her şey olur. Bjk maçından önce hoca aut o dese itiraz edip sarıyı yese kim şaşırır? Defans zaten dediğin gibi ee daha endişe duymamız için ne olsun hele yerine geçebilecekleri düşününce.

Bir kaleci kaşınmadığı takdirde asla kart görmez yahu.

Burası Türkiye her şey olur. Bjk maçından önce hoca aut o dese itiraz edip sarıyı yese kim şaşırır? Defans zaten dediğin gibi ee daha endişe duymamız için ne olsun hele yerine geçebilecekleri düşününce.
Stress ortadan kalksin diyorsan Mersin deplasmaninda sariyi alip bidaki Genclerbirligi macinda Sinan Bolat oynamali ozaman, gerci Sinan Bolat da pek guven vermiyor .

akhisar macinda kalesine top gelmemesine ragmen macin adami secilmis

ILGINC!

kaleyi bulan sut olsa zaten gol olurdu beyler kasmayin

ulan o streste heyecanda son topun basına geldi gülümsedi anca ozaman kazandık dedim.
ne pis maçtı arkadaş.

maçın adamı
bu sene şampiyon olursak şampiyonluk priminin yarısı bu adama verilmeli.

Faul kullandığı pozisyonda sarı yiyip cezalı olacak diye çok korktum.Sırıtıyordu bir de :D

son maçta 90+7de penaltı olsun
musleranın golüyle şampiyon olalım

muslera bir gün buraya şans eseri gelip belki okursun şunu bil istiyorum: ha bu bütün misafir kuşlar senin taş..nı yesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt